• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Vad blev det för ring förresten?

  • 20080614

    Spännande att alla har så olika uppfattning. Kan tänka mig lite att det sprider sig i kompisgäng/släkter hur man gör. En gör och så gör de andra lika. Lika med vem som tar emot anmälningarna, om det är brudparet eller någon släktning/vän.

    Men överraskningar under festen känns det ju som man kommer få ändå. I festhäftet är ju bara lite sånger och saker om oss och gästpresentationerna, de stora överraskningarna är väl vad folk säger och gör tänker jag.

  • 20080614

    Pumpkin: Låter som det blir jättesnyggt! Känns det bra? Så du får inte ha förlovningsringen nu något mer alls till bröllopet?

  • 20080614

    Hej på er!
    Finns en till sån "bröllopspsalm" fast på din klara sol melodin. Vi har tänkt ha den, om någon är intresserad kan jag försöka leta upp texten till den också.

    Själv är jag ledig idag för första gången på länge (vardags ledig är första gången på länge iaf!). Sitter och pysslar med våra askar. Är nästan bara en månad kvar för oss och det känns helt galet.. Ta tag i saker medan det finns gott om tid är verklgien mitt råd till alla! Än är det ingen panik för oss, men stressen gör sig påmind däremot..

  • 20080614

    Anja: Åh, så skönt! Längtar tills jag ska på behandling igen.. inte så länge tills dess nu. Blir min sista inför bröllopet antar jag.

    Hur går det för er med bröllopsplanerna förresten? Har varit så lite inne här på sistonde att jag inte har någon koll alls..

  • 20080614

    Pumpkin: Men får man ens bestämma något sådant enligt lagen? Låter ju helt sjukt, varför skulle ni inte få ta det.. Kan förstå om man inte kan ta samtidigt, så är det ju på många arbetsplatser, men inte få ta alls??

  • 20080614

    Tänker också att jag hört det om att man har rätt till 5 mins rast/timme. Eller paus kanske det räknas som då.. Du kan inte ringa facket och höra? De borde ju ha bra koll på sånt.

    Nu ska jag ut och cykla, ska hem till vår handledare för uppsatsen. Perfekt, har satt på mig klänning med tuböverdel, här ska solas samtidigt!

  • 20080614

    Anja: Låter som du haft en bra dag.. Längtar efter min nästa ansiktsbehandling. Läste i din blogg, blev det smyckena från guldfynd förresten?

  • 20080614

    Superfint ju! Kanske skulle ta mig en sväng förbi guldfynd jag också. Hade först inte tänkt ha något halsband men tycker nog att det blev snyggare med halsband iaf. Var och provade in klänningen för två veckor sen och då fotade jag både med och utan halsband för att kunna jämföra. Men det är verkligen inte helt lätta att välja..

  • 20080614

    Började med bordplaceringen på allvar igår också.. huva, där kan man prata om svårt att välja! Känns från och till helt omöjligt, men så kommer man på något bra och plötsligt går det lite framåt. Men det tar verkligen tid.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.