• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    AnneiLund: Klart du ska unna dig en ansiktsbehandling! Det är underbart skönt och iaf jag blir helt avslappnad i hela kroppen, inte bara skönt för ansiktet. Kostar runt en 500-ring lite beroende på vad man tar för behandling.

  • 20080614

    Blir ingen vals för oss, men väl en balboa! Ska bli jättekul för det känns som vi blivit riktigt duktiga den här terminen. Fast vi ska nog försöka ha lite valskurs med mammas sambo också veckan innan bröllopet. Kan nog vara kul att ha någon bröllopsvals också så man kan dansa med dem som inte kan dansa balboa, för det är ju trots allt bara ett par till i sällskapet.

    Anja: är det privatlektion eller kurs med många?

  • 20080614

    Anne: Usch, jag skulle verkligen flippar ur om vår fotograf sa något sånt nu.. Skulle han/hon vara med under en längre stund eller ta foton någon timme? Vi har köpt tågbiljetter till vår fotograf, hoppas det räcker som lösen för att han inte ska dra sig ur..

  • 20080614

    Sitter och försöker skriva ut allas namn till bordsplaceringsaskarna. Hur ska ni göra med bordsplaceringen? Har köpt en easy punch som kan göra runda grejer av pappret, jättebra och rolig att hålla på med också!

  • 20080614

    Åh! Det blev faktiskt riktigt fint!! Skönt en sak till fixad. Förresten, om det är någon som tänkt beställa tygband till något har jag tips på en superbra engelsk sida, kanske fler som hört om den, ribbon oasis. Beställde där ifrån förra veckan och de kom igår, så det går fort. Tror jag beställt nästan 100 meter band därifrån totalt till vårt bröllop :-P

  • 20080614

    Ihh!!! Vi är nog klara med bordplaceringen. Känns helt underbart skönt och som att det tillslut blev riktigt bra också! Blir väl kanske någon förändring om det någon inte kan komma i sista sekund, men så skönt med en bra plan iaf!

  • 20080614

    Englali: Trodde faktiskt det skulle vara värre än det var. Hade hittat ett bra tips om att sätta fast namnlappar på kylskåpspoesi. Vi har haft en plåt sen med borden på och så använt magneterna med namn. Super när det går att flytta runt en massa.

    Snitte: Oj, men hur har du kunnat klura så länge, har gästlistan varit bestämd så länge också?

  • 20080614

    Pumkin: Om jag som blivande sjukgymnast fick råda dig till något angående ryggen skulle det vara att prova träna. Om det blir värre ska du nog låta bli, fast oftast är det just rörelse ryggen faktiskt behöver. I annat fall, ta en värktabelett och gå en promenad, försök gör lite försiktiga övningar för ryggen typ skjuta rygg på alla fyra, kryp med fingrarna åt sidorna när du står på alla fyra mm.

  • 20080614

    Pumpkin: Det tycker jag låter bra! Om det inte funkar sägre ju kroppen oftast ifrån och i annat fall kan man faktiskt ganska fort få lite lindring om man gör övningar, pilates är ju himla bra för magen också! Dessutom är det ju inte en massa häftiga snabba rörelser med (iaf inte när jag varit på pilates) vilket gör att kroppen hinner med ordentligt.

    Blir lite avis, vill också gå på pilates! Men de har inte det på friskis där jag har kort..

  • 20080614

    Pumpkin: Ah! Men det är ju faktiskt smart, då skulle ju jag också kunna gå på pilates Vad är det för DVD du har?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.