• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    EnaOline oj, stackars dig!!!! fy fan vad hemskt! vilken otrolig tur att du försäkrat den dock. såna tillfällen vill man ju verkligen tro på karma, eller hur?! galet lågt att sno nåns bröllopsklänning!

    jag har varit i väg till Alingsås på min m2bs kusins bröllop. var riktigt riktigt fint. men måste ju erkänna att jag tänkte på mitt eget bröllop 98% av tiden. :D satt hela dagen / kvällen och gjorde noteringar i huvudet. så ska vi göra, men inte så. vad kan man hoppa över och vad kan man sno helt enkelt! :D
    känner mig rätt nöjd med många av våra val. och galet stressad över allt vi har kvar, jag kan knappt fatta det men nu är det exakt 7 veckor kvar till vår bröllopsdag......... wiiiiiiii...

    åh, förrsten! fick ett så otroligt bra tips av en av gästerna vid mitt bord!!! vi tänkter sno det rakt av! istället för gästbok, videohälsning eller allt sånt man kan ha för gästerna att lämna sina hälsningar så lade de fram papper + kuvert. gästerna fick skriva något, lägga i kuvertet och sen skriva på kuvertet när det skulle öppnas. tex imorgon, ettårsdagen, efter andra barnet osv. han och hans fru öppnar fortfarande små brev från sitt bröllop nu 7 år senare och kan tillsammans minnas sin dag! fint va?!

  • furillen

    ja, det var verkligen kul!
    första bröllopet jag var på efter vi förlovade oss. man studerar ju inte riktigt allt lika noga annars :)

  • furillen

    vill också galet gärna ha pioner men det verkar bli lite svårt...
    ska på möte med floristen nästa vecka. drömmen vore rosa pioner, cremevita rosor och murgröna. rundbunden.
    men om det inte går funderar jag på att välja en helt annan stil. köra massa olika sorters vita blommor och ha det så att det ser lite "självplockat" ut. hmm.

  • furillen

    ja, det kanske ger lite samma känsla.
    men ändå surar jag lite fortfarande över att antagligen inte få pioner.. :)

  • furillen

    ah, det är alltså inte bara jag som plötsligt blir utmobbad från BT :D
    nä, nu är det defentivt läggdags, min m2b ropade precis godnatt där uppifrån.. ;)
    sov gott

  • furillen

    vi har inte riktigt börjat med bordsplacering än. men varken jag eller min m2b har far eller morföräldrar i livet så vi skulle gärna vilja ha våra syskon vid honnörsbordet. och tärna + best man om det går... men det kanske blir lite höjda ögonbryn då? men det vore så kul att få ett lite yngre bord tycker vi!

  • furillen

    pumpkin - hittade faktiskt precis en blomma som jag inte riktigt hade koll på som är riktigt fin, ranunkel. den liknar ju faktiskt pion lite. men vet inte vad den har för säsong dock. la in en bild i mitt galleri. kolla vad du tycker! (fast du kanske inte skulle ha rosa?)

  • furillen

    kanske någon som är så nära att det är som familj även om det inte är närmaste familj släktmässigt?
    finns ju massa regler men samtidigt kan jag inte tänka mig att någon reagerar om man väljer att göra lite på sitt eget sätt. speciellt om man inte utesluter någon som "borde" sitta där utan bara ersätter familj man inte har med nära och kära.

  • furillen

    pumpkin - attans! då sket det sig också. hmmmm

  • furillen

    pumpkin - ja, de var fina. men det är ju inte pioner eller hur?! ;) jaja, får se efter mötet med floristen nästa vecka vad de säger. men är nästan som jag sa inne på att helt byta stil om det inte går att få tag på pioner. vildvuxet och vitt. kan passa det med eftersom vi ska vara utomhus vid havet...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.