• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Alva, men gud vad tråkigt!!! vilken hemsk dag bara massa oflyt! hoppas att allt vänder imorgon och löser sig för dig! håller tummarna!

  • furillen

    fan jag är så förbannad på mig själv!!!!!!! åkte glatt för en sista provning och för att hämta min brudklänning som varit på justeringar hos en sömmerska. allt var tipp topp.. tills jag skulle betala.... 5500 skulle hon ha!!!!!!!! det är mer än vad klänningen kostade!! (4700)
    det är fan helt sjukt! men såklart mitt eget fel som inte kollade det innan, men jag var liksom helt säker på att det skulle ligga inom min budget. tänkte att det kan ju absolut inte kosta mer än 3000 så det är inga problem. men fan 5500!!!! det är ju mera än vad många klänningar kostar! så nu är jag helt pank och fick låna pengar av mamma som var med.
    sjuuuuuuukt dyrt misstag. och också är jag så arg att jag gjorde massa dutt bara för fint, broderingar och sånt. om jag bara låtit henne sy in den + sy axelband hade det säkert kostat hälften. fan också!

  • furillen

    jo, men det är klart att allt extra gjorde sitt till helheten men samtidigt kan jag inte låta bli att liksom titta på broderierna på släpet och tänka att de där små blommorna kostar säkert 1000 osv.. blir liksom lite bittert nästan.
    men vafan, jag blev ju också väldigt nöjd för den blev asfin! men det känns inte riktigt i proportion bara. hamnade lite i chock tror jag. det som känns stördast är ju att justeringarna kostade mer än klänningen. det är ju helt bak o fram.
    men det finns ju inget jag kan göra åt det. får vara asförbannad ett tag och sen försöka släppa det och vara glad över min klänning.

    jag har en bild i galleriet på klänningen fast utan justeringar. bilden gör faktiskt inte riktigt klänningen rättvisa, men man kan liksom se formen på den. det som inte syns på bilden är att överdelen är rynkad och full med vacka glittrande broderier. jag har också lagt till axelband med broderier på min. sen är släpet kortat och broderat på längst ner. ryggen är dragkedja + klädda knappar. sömmerskan gjorde också en liten hake så man kan "hänga upp" klänningen i den lägsta knappen så blir den jämnlång runt om. fiffigt.

  • furillen

    min telefon och datorn har slutat vara kompisar så jag kan inte ladda över bilder längre
    men gör det när jag kan!

  • furillen

    sen mitt när jag var som surast ringde min m2bs faster och tjatade. hon har nåt släktdiadem som hon vill att jag ska ha men jag sa faktiskt rätt ut att eftersom hon säger det såpass sent och jag redan valt allt annat i en stil så tänker jag inte ha det om det inte passar in. men det var visst tvunget att tittas på precis nu. men inte idag som passade mig för det kunde hon inte men imorgon. på midsommarafton. vi har också nån kamera som hon ska ha (som min m2b använde för att göra henne en tjänst.) jag sa typ 5 ggr att vi hinner inte imorgon, det är midsommarafton och vi ska träffa folk och så men hon envisades så mycket så nu ska vi ses imorgon ändå. till saken hör att hon ALLTID är försenad. allt handlar liksom att det ska passa henne.

  • furillen

    usch vad jag klagar idag! sorry! allt blev liksom bara fel där när jag var tvungen att tömma kontot

  • furillen

    fick precis ett sms från vad jag trodde var en av mina äldsta och närmaste vänner (svar på ett midsommar-sms jag skrev!) där berättar han lite "by the way" att han ska flytta till australien i ett år och inte kommer på bröllopet. jag tror fan inte han hade hört av sig ens om inte jag hade skrivit honom om nåt annat. (sista o.s.a om 4 dagar) grinade i en timme och kände mig som en idiot som visst är ensam om att tycka att vi är nära vänner. usch! det här är verkligen inte min helg!

  • furillen

    han hade ju iofs 4 dagar till på sig. men det känns ändå som att han hade nog redan hört av sig om han hade tänkt att göra det. han måste ju ändå ha vetat ett tag att han skulle flytta till australien!
    nej det verkar verkligen inte som en del förstår det stora i ett bröllop. för mig känns det som det största och viktigaste jag gjort och jag vill ju naturligtvis dela den dagen med de allra närmaste.

  • furillen

    ja. jag hade nog varit helt okej med det om han bara hade ringt mig och pratat om det. för nu känns det ju bara som han skiter i vilket.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.