Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    mmm, så ska vi åxå göra. Det känns bäst så!!

    Brud 080524 skrev 2008-05-19 10:56:44 följande:


    Bordsplaceringen hade vi också mycket bry över... Efter att ha varit på fester där vi hmanat bredvid trista människor bestämde vi helt enkelt att sätta folk nära folk de känner. T ex mitt kompisgäng sate vi på ett ställe, men blandade inom den gruppen, alla våra föräldrars syskon hamnade på ett bord med lite blandning osv. Tror att folk får roligast då. Det hade jag fått iaf..
  • Fröken Planera

    Absolut Hedebris! Jag är på!!!
    Kan tyvärr inte närvara vid Anjas vigsel av naturliga själ, men räkna med mig!!!

    är det någon som inte vill ha oss där,(Skånetjej, menar jag då) så snälla säg ifrån, så kommer vi naturligtvis att respektera det..


    Hedebris skrev 2008-05-19 11:04:38 följande:
    någon mer som är med på att göra ett weddingcrashers-gäng. då menar jag inte att gå på middagarna och ha en massa sex med marshalkerna utan att gå på varandras vigslar :)
  • Fröken Planera

    Kom igen nu, Anja!!! Klart du ska med!! Vi sätter oss längst bak som moraliskt stöd åt brudarna! Vi är i samma sits allihop..

  • Fröken Planera

    Men Anja. Som du säkert förstår så kommer jag definitivt inte komma på ditt bröllop... Jag har lite andra planer just den dagen..
    Men som jag sa i lördags, så lär jag sms:a dig på förmiddagen för att kolla så allt flyter på..

    Om du inte vill ha BT-tjejer på ditt bröllop, så förstår de säkert. Det är DIN dag ( i alla fall i Lund, MIN dag i Färlöv ) så du får bestämma det själv!!
    men det hindrar väl inte att du hänger på och tittar på de andra brudarna,. Vi måste ju se om de är riktiga brudpar, eller bara utklädda.. HiHiHi

  • Fröken Planera

    Embo! Provsmakningen blev hellyckad och vi blev proppmätta!!!
    menyn är klar, jag skrev om den tidigare idag. Titta tillbaka ett par sidor, så ser du,.. Smaskens!!!

  • Fröken Planera

    Anne!! Du är verkligen en usel promenadkompis!!!
    Jag var faktiskt ute och gick i går morse, och ville egentligen bara komma hemifrån med en runda till, för att slippa ta hand om allt det stökiga där hemma. Men tyvärr så kunde du inte, så jag var tvungen att plocka undan. Tack för det, Anne...hahaha


    AnneiLund skrev 2008-05-19 12:14:33 följande:
    Planera!!!Läget`?JAg bangade ju prommenixen...satan!! men jag hade så sjukt mkt att fixa hemma.....En annan gång!!
  • Fröken Planera

    Du är ju för rolig, Anja. Sist du och jag skulle ut och gå, så hamnade vi på fik i stan...hahaha
    Nä, du var ju på kalas igår!! Eller hur...?
    Jag skulle bli jätte glad om du vill följa med ut och gå. Bara hör av dig!!

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-19 12:59:52 följande:


    fröken Planerajaha du, tack för att du frågade MIG dåååå... Så då vet man var i listan av populära promenadkompisar man ligger
  • Fröken Planera

    Hej tjejer! Nu är jag äntligen hemma i Skåne igen. Det är bara att inse, jag kan inte jobba så här, min hemlängtan börjar kännas något jobbig nu. Men nu måste det vara min tur att kräkas lite!!! Min allra äldsta kompis från grundskolan har osat "nej, tack" idag. För hon är på Gotland just den veckan då jag gifter mig. Jag påpekade för henne att den resan måste blivit bokad efter att hon fått inbjudningskortet, vilket hon delvis förnekade.. Den egentliga anledningen är förmodligen att hennes "vän" inte är bjuden.. Jag har nämnt henne här tidigare. Hon har nämliegn en "relation" (hennes egna ordval) med en kille som är gift (Med en annan kvinna).. Jag vill uppriktigt inte ha honom där, för jag tycker att han har gjort henne till en helt annan människa.
    Jag bestämde mig för att jag fick reta mig på det i 2 timmar. Tidsfristen gick ut 15:30, men jag kan inte sluta reta mig på det!"!!

  • Fröken Planera

    Cool transport Anettan!!! Vi ska åka i en Dodge från 1933, men jag har inte full pejling på hur den ser ut..

  • Fröken Planera

    Hej på er!
    Anja, ja vad kan man säga..? Jag lider med dig, det är aldrig kul att se konton sina och man inte vet var pengarna tagit vägen. Jag håller helt med Anne!!! DU och din fantastiska personlighet kommer göra ert bröllop till ett av de bästa era gäster någonsin varit på!! Då spelar det ingen roll om du så får cykla mellan kyrkan och festlokalen!!

    Nienna! Gina tricots kläder är helt ok. Kvalitén håller gott och väl ett par säsonger. De har trendiga kläder till lågt pris. Cubus däremot vet jag inget om, men vad jag hört så är det jämförbart med H&M.

    Och TÄNK!!!! Snart är vi verkligen FRUAR på riktigt!!! Det ska bli helt fantastiskt att presentera Sonny som "Min MAN"!!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.