Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Okej... Nu är jag kanske väldigt insnöad och gammalmodig, men menar ni verkligen allvar med att tatuera er som en morgongåva??? Är det inte bättre att lägga pengarna på en hotellweekend, eller spa längre fram???

  • Fröken Planera

    Ja, det får man absolut. Jag blev vansinnigt besviken på min kusin igår.. Han kommer ju inte för att hans nya tjej inte vill komma, eftersom hans ex kommer... Hans enda försvar var att "Man är väl för fan inte tvungen att gå på bröllop bara för att man är bjuden!?" "Vi har bestämt oss för att stanna hemma" Kul kille!!! NOT


    Englali skrev 2008-06-10 22:49:29 följande:
    Helt ärligt... visst får man bli sjukt besviken på folks anledningar till att tacka nej till ens bröllop??
  • Fröken Planera

    Jo, visst kan man åka på weekend åxå, absolut! Jag har bara så svårt att tänka mig tatuering, men som sagt jag kanske inte riktigt hänger med...
    Det är en typisk sån sak som att inget är fel, bara olika..


    Alvaereva skrev 2008-06-11 09:26:47 följande:
    Fröken Planera skrev 2008-06-10 22:51:12 följande:
    japp, jag menar absolut allvar. och vem är det som sagt att vi inte ska åka på en hotellweekend OCKSÅ? plus bröllopsresa i tre veckor. här har vi sparat till det här bröllopet i två år så nu smäller vi på stort! hehe.. man sparar in på det ena och lägger pengar på det andra liksom.
  • Fröken Planera

    Du väljer helt rätt Anja!!! Det är ju ändå Daniel du ska leva med resten av livet.. Men nån promenad då och då, är väl ok??? Och ett glas vin???

    Kram

  • Fröken Planera

    Men varför då??? De kan väl inte bara ändra sig så???


    Pumpkin skrev 2008-06-11 11:29:47 följande:
    Jaha, inte blev det någon lastbil för oss i helgen, nej, nu får vi åka bil och betala bensin för 160 mil - några veckor innan bröllopet!
  • Fröken Planera

    Pumpkin. Jag det lät mycket vuxet!!!!
    Man har ju faktiskt utgifter så det räcker. Såna här extrautgifter kan man klara sig utan, tycker jag..

  • Fröken Planera

    Jag sålde min bil förra året. Hade den till salu hur länge som helst!!! Men jag fick iallafall tillräckligt med pengar för den så jag blev skuldfri, den känslan är såååå underbar!

  • Fröken Planera

    Bra Anja!!!! Börja på måndag!!!! Sen jä..ar ska här peppas! Se till att bli av med den där blåsan åxå snart, så du kan följa med ut och gå åxå!

  • Fröken Planera

    Jag har ju varit hos en av mina bästa vänner i 2 dagar denna veckan. När jag åkte därifrån så sa hon nåt som jag funderat på en hel del.. Nämligen att: "Nu kommer jag aldrig mer träffa Gabby Sabo mer". Då tittade jag undrande på henne, så la hon till: "Nä, nästa gång vi ses så är du Gabby Strömberg"... Hmmm nu undrar jag.. Kan denna människa se mig i ögonen och ljuga så, eller kommer mina övriga vänner ha möhippa för mig någon av de 2 helgerna som jag vet att hon inte kan vara med...? Helt ärligt så är jag inte jätteförtjust i något av alternativen. Jag vill ju så gärna att hon åxå ska vara med.. Då är det ta mig fasen bättre att hon kan ljuga mig rakt upp i ansiktet!!

  • Fröken Planera

    Jag kan inte idag, ´men gärna imorgon bitti. Kan du då?


    AnneiLund skrev 2008-06-13 15:49:59 följande:
    powerwalka ngn?????
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.