• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Herregud, nu ringer de från alla håll och kanter och vill ge mig jobb! Nyss ringde de från ett kooperativt äldreboende och frågade! Tyvärr är det ju bara timvik och sommarvik, men det är ju alltid nåt. Nu måste jag bara se till och få det bästa möjliga.

  • Nienna

    Ja, bara man inte tar på sig för mycket och att nåt ställe blir sur om man tackar nej till pass pga att man har nån annanstans den dan. Men de måste ju fatta att man tar det man får när man inte har nåt fast, det blir ju först till kvarn...

  • Nienna

    EldHav - Klännigen är jättefin!

    Ang. bordsplacering så kommer vi att ha ett honnörsbord med oss, våra föräldrar och mina farföräldrar. Sen kommer resten att vara utplacerade där de kommer att trivas, mina syskon kommer t.ex. att sitta tillsammans och sambons kommer att sitta tillsammans (mina är i 20-årsåldern och sambons i 35-årsåldern).

    Våra föräldrar är skilda/separerade och har nya män/fruar och de nya kommer att sitta utplacerade med respektive familj. De minsta barnen sitter i närheten av sina föräldrar (utom våra som får sitta med sina kusiner på kanten, så de kan springa som de vill).

    Det är inga bråk mellan någon så det kommer säkert att bli jättebra. Sen efter middagen får man såklart sätta sig var man vill. Vi har endast bjudit närmsta familjen och blir 29 st.

  • Nienna

    Nya och nya förresten, pappa och hans fru har varit tillsammans i ca 23 år... Mamma och hennes gubbe i några år och likaså sambons pappa och hans sambo. Sambons mamma är den enda som inte har någon ny.

  • Nienna
    KKC skrev 2008-04-18 14:11:03 följande:
    har fått bilder på mina klänningar nu! snälla säg vad ni tycker, orginalen finns oxå i gallerit!1koo vill veta om de kan skicka klänningen... behöver bara fler ögon som tittar på den
    Klänningarna ser underbara ut!
  • Nienna

    Nä, nu tar vi och åker mot kusten! Lär nog kika in senare ikväll.

    Ha en fortsatt bra dag!

  • Nienna

    Hej hopp!

    Nu är vi framme i Ö-vik! Syrran är ute och leker med barnen och jag, brorsan och pappa sitter och kollar på hockeyn. Jag är supermätt eftersom vi åt hamburgare på vägen och när vi kom fram var det tacos här och då var jag ju tvungen att äta en liten portion!

  • Nienna

    Nja, jag gillar inte att draperingen börjar så högt upp, redan över bröstet. Sen ser hon väldigt plattbröstad ut, den kan ju vara snyggare på nån med mer byst. Men annars var den fin, med broderier både på överdelen och nere på kjolen.

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-18 20:03:08 följande:


    Eldhavjag gillade den förra bättre Niennavad mysigt det låter... Hamburgare och tacos, mmmmmm gott!
    Ja, men inte bra när man bestämt sig för att gå ner i vikt. Fast jag har ju inte börjat än, gick ju med stavar i måndags men höll ju på att få skavsår, så jag beställde ett par skor. Så fort de kommer ska jag gå tre ggr i veckan och då blir det inget mer tacos och hamburgare samma dag!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.