• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God morgon!

    Jobbar kväll ikväll och trodde att jag skulle få lite sovmorgon, men tji fick jag. Har en hund som blev helt galen när husse åkte 5,30 så jag har varit vaken sen dess. Väckte Ella gjorde han också, så hon fick heller ingen sovmorgon. I morgon ska dock sambon ta med sig hunden, så då ska vi sova!

    Vad ska alla hitta på idag då? Vi ska bara ta det lugnt, blir väl en långpromenad i det fina vädret. Ska lämna barnen hos svärmor vid 15,15 och sen åka och jobba. Hade sån tur att hon var ledig idag så jag slipper lämna barnen på dagis då, känns så dumt att lämna dem där vid 15 när de flesta går hem! För vi får ju inte lämna dem tidigare när man jobbar kväll...

  • Nienna

    Hallå! Snart ska jag åka på jobbet, men måste ju kika in här en sväng först!

    Pumpkin - Visst är det härligt med vädret! Allt känns lättare, det känns inte ens så jobbigt att kliva upp kl 5 när solen skiner!

    Englali - Funderade också på om du kan vara gravid. När jag blev gravid med Neo hade vi bara haft sex en gång på hela månaden, så jag vet exakt när han blev till!

    Anne - Låter som en helt underbar resa!

  • Nienna

    Usch, Englali! Jag kan inte föreställa mig hur jobbigt ni har det, det är ju inget man önskar att nån ska behöva gå igenom. Skönt ändå att du fått pyssla om henne lite ikväll.

  • Nienna

    Pumpkin - På presentationssidan kan man ju skriva en liten kommentar under status, just nu står det "Längtar..." på min, men hur ändrar man det? Jag hittar inte igen var man kan ändra, har jag blivit blind eller?

  • Nienna
    Nienna skrev 2008-04-24 22:04:07 följande:
    Pumpkin - På presentationssidan kan man ju skriva en liten kommentar under status, just nu står det "Längtar..." på min, men hur ändrar man det? Jag hittar inte igen var man kan ändra, har jag blivit blind eller?
    Tydligen var jag blind, för nu har jag hittat igen det.
  • Nienna

    Godnatt Englali, hoppas du får sova gott!

    Ska också gå och lägga mig, har jobbat kväll och i morgon är det dagpass, kliver upp vid 5,30 och lämnar barnen på dagis 6,30. Tur att det är så ljust på mornarna, det är lättare att få upp barnen då.

  • Nienna

    Anja - Haha, vad nöjd Alice ser ut, eller inte! Söt är hon i alla fall! Min tjej klippte ett stort jack i luggen, ett par veckor efter hon varit till frisören och strax innan de skulle fotograferas på dagis... Då var mamman inte så nöjd!

    Fy,vad jag mår illa. Ligger i soffan och det känns som att jag ska kräkas, tänker inte röra mig ur fläcken förrän magen känns ok.

  • Nienna

    Vilken underbar dag! Idag har vi varit flitiga... Sambon håller på att fälla träd och rensa ris där vi ska ha hundgården. Jag har skrubbat 3 uppsättningar däck (=12 st) och bytt däcken på min bil, ska byta på sambons efter maten.

    Vi har också haft besök, av min pappa och hans fru, trevligt.

    Nu ska jag laga middag och sen ska vi ut och fortsätta. Här blir det tacos! Snabbt, enkelt och gott!

  • Nienna

    Nu har jag bytt däcken på sambons bil och jag säger bara FY! Det märks att han kör flera mil på grusväg varje dag, det var packat med grus på insidan! Jag fick stå och hacka loss det!!!

    Flamora - Vad taskigt att luras sådär!

    Filifjonkan2 - Gott! Vad har ni grillat? Jag har lagt älgkött i marinad, vi ska grilla i morgon, blir pommes chateu, bearnaisesås och vitlökssmör till. Hoppas bara vädret håller i sig, har hört rykten om regn...

  • Nienna

    Flamora - I vanliga fall brukar han få byta sina själv, men nu höll han på med annat och jag var ju ändå i farten. Det är inte svårt att byta däck, ev. kan jag behöva sambons hjälp att lossa nån bult, men oftast klarar jag det själv.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.