• AnneiLund

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tjejer!!!!!

    Huvudet på SPIKEN!!! Att få vakna upp dagen efter brevid sin MAKE....gud, jag är så lättrörd just nu...men nu sitter jag på jobbet och börjar nästan gråta.....GUUUUD vad det ska bli härligt!!!! Min man!!!! Läckert....nästan lite porrigt!!!

  • AnneiLund

    FAAAAAAAN
    vad gött
    Så jävla snällt av henne
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-03 11:00:12 följande:


    Vet ni förresten att jag har avbokat (eller rättare sagt jag SITTER MED MAILET nu) vår bröllopstårta.Vi har ju betalat 1000 kr i handpenning redan, men har 4.700 kvar att betala.En tjej här inne på BT med fantastiska kontakter (säger ej vem det är) har ni fixat så att hennes bagare/konditor som hon känner, fixar tårta till oss oxå, en likadan som han gör till henne, för INGENTING i princip... Han vill bara ha en flaska whisky och jag är SÅ OTROLIGT TACKSAM OCH LYCKLIG.Så vår tårta kommer bara ha kostat 1000 kr + en flaska whisky. Ska leta upp någon riktigt fin whisky. Det är så jä..la sjysst.jag är t.om nöjdare med smaker och typ av tårta än jag var från början för jag kände mig halvtveksam efter ett tag coh daniel kände sig ju HELT tveksam från början, då han inte alls gillar stuket på amerikanska tårtor då de är lite "torrare" (mindre "klet" i) än svenska tårtor.Nu blir det en SUPERSOMRIG tårta med mazarinbotten, jordgubbsmousse och rabarberkompott.I´m so happy och jag är så INNERLIGT tacksam gentemot dig xxxx (du vet vem du är).Tack snälla Är nästan 5.000 kr vi sparar ju!
  • AnneiLund

    Jag tycker att det är jättefint så!!


    Pumpkin skrev 2008-06-03 11:22:44 följande:
    Mystiskt. Fick just höra att min text i vigelsringen (Älskad av Lars 080705) var väldigt sorglig Själv tycker jag att det är jättevackert?
  • AnneiLund

    Någon mer än jag som ska ha den blomster tid nu kommer som psalm i kyrkan?
    Något tips på en annan bra psalm?
    Står lite still nu

  • AnneiLund

    Festdokumentet är GONE, helt borta, måste göra nytt NU typ....
    ja jag vill ha Blomstertid nu kommer OCH en av de två du är inne på!!

    Munherpes...fan vad olägligt!!!!
    Gnugga dig inte nu i ögonen så det inte vandrar upp dit, men det kanske det inte gör
    Ta lite bilder så vi får se, plz!!
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-03 12:05:30 följande:


    Annedet är BRA... förutom munherpes Ska ju provsminkas och sånt imorgon så munsåret kom ju SUPERLÄGLIGT.Sen har jag megablåsor UNDER fötterna, precis på trampdynorna, så jag kan inte gå, men jooo för f..n, det är bra m mig, hehe Själv? Stressad Hittade du dina festprogramsdokument???jag ska inte ha den blomstertid, den är enbart skolavslutning för mig. Däremot vill jag ha i denna ljuva sommartid eller nu grönskar det i dalens famn
  • AnneiLund

    ja jag vet, helt hopplös!!!


    Anettan73 skrev 2008-06-03 15:49:50 följande:
    Ha ha ha ha ha ha...
  • AnneiLund

    Pengar......
    Suck, jag fick restskatt

  • AnneiLund

    Anja
    GUUUUD Så vacker.
    Jag röstar helt klart på den NYA buketten, lovelyyyyy

  • AnneiLund

    Jodåååååå

    Då var det dax att snacka bröllop i RADIO!! Ingen aning om vad resultatet blir...men det bjuckar jag på!! I morgon (5/6) klockan 09.15

    Långväga lyssnare kan lyssna på nätet?

    www.favorit.fm

    (klicka sen på ?Lyssna Direkt? uppe till höger)

    (radioprataren skriver):
    I morgon ska vi prata kärlek i Favoritmorgon. Äkta vara. Den stora kärleken du vet. Anne Säfström besöker mig för att prata om hennes och Anders kommande drömbröllop den 28 juni. Gå in på hennes hemsida vigifteross.weddingannouncer.com så förstår du vad jag menar. I morgon ska vi lära oss massor hur man kan ha kärleksfest i dagarna tre utan att bli ruinerad.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.