• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - Var det längesen du tog bort datumet i ditt nick? Har inte sett det förut, men ibland är man halvblind.

    Var det Lina som skulle fixa dig (eller blandar jag ihop dig med nån annan)? Hon är jättegullig, jag gjorde ju min morgongåvefotning hos Lina & Linda.

  • Nienna

    Ok, det är ju annars sånt som man inte tänker på och kan upptäcka efter flera dagar.

  • Nienna
    Englali skrev 2008-04-30 18:50:36 följande:
    Hej tjejer!Tänkte bara meddela att vi nu är husägare! Fick precis reda på att vi fick det!Här är huset: www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/140609Fatta att vi fick det!!! Men budgivningen blev helt sjuk och ägaren hade tydligen en liten egen privat budgivning vid sidan om mäklarens, men vi gick in o höjde rejält och sa att hon fick en halvtimma på sig att ta det eller inte... annars drar vi oss ur och hon tog det!! Så nice! Men snacka om skum säljare, mäklaren sa att han aldrig varit med om ngt liknande... Folk!!!Men jag är SÅ möjd!!
    GRATTIS!
  • Nienna

    Idag har jag jobbat 6,45-13, vi har bara 12 patienter nu pga strejken, de håller på att slussa ut patienter till hemmen, boenden el. sjukhuset. På måndag kl. 12 måste alla patienter vara ute för då går sjuksköterskorna ut i strejk. Jag jobbar på måndag och då lär det bli ruschigt på morgonen då alla ska iväg, men sen blir det stiltje. Men chefen är så orolig att vi uskor inte ska göra nåt under strejken, vi ska tydligen storstäda avdelningen varje dag eller nåt...

    Här är en artikel från mitt jobb: www.op.se/parser.php&level2=691&id=905874

  • Nienna

    Jahapp, dödade jag tråden nu...

    Jag är så trött, hunden väckte oss vid 4,15 och skulle ut, sen en timme senare klev jag upp och åt frukost. Sen när jag kom hem har jag jobbat på gården, planterat blommor, krattat gräsmattan och målat kattkojan. Vi var iväg och köpte en hundkoja i söndags och då hade han även en kattkoja, så jag var tvungen att slå till. Både hund- och kattkojan ska vara dalablå med dalaröda knutar. Så småningom ska vi måla vårt hus i samma färg, just nu är det gråaktigt med röda knutar.

    Köpte snygga träkrukor idag som jag satte penséer i, sen hade det kommit upp två krokusar i rabatten, vi tog upp demn och satte i en kruka istället, då vi ska ta bort den rabatten...

  • Nienna

    Men herregud!!! Vad är det för en egotrippad människa som inrett huset, alla dessa speglar!!! *spyr*

  • Nienna
    Bellanote skrev 2008-04-30 22:22:10 följande:
    Nienna kattkoja?? hi hi
    Japp, som en hundkoja fast modell mindre. Vår katt är oftast ute och sover mycket ute, han brukar ligga i transportburen och den är ju i plast och det blåser rätt igenom den, så då är ju kattkojan bättre, den är dessutom isolerad. Ska ta bilder sen när de är färdigmålade.
  • Nienna

    Englali - Åh, vad mycket positivt som händer för er nu! Ska du inte passa på och fråga om det där jobbet du pratat om tidigare? Alla goda ting är tre.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.