• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nä, ett intyget ska väl skickas in till skatteveket eller nåt, vigselbevis får man väl av prästen eller VF EFTER vigseln?

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-08 22:47:46 följande:


    JAHAAA... fnissdu har säkert rätt... jag har ingen aning. Är amatör Hmmm NIENNA, låter som du varit gift tidigare, hehe... är det något från ditt förflutna som du DÖLJER FÖR OSS
    Hehe, nä men jag skulle nog kunna jobba på en myndighet eller liknande. Är duktig på att fylla i blanketter och grejor. Sambon överlåter allt sånt på mig.
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-08 22:49:01 följande:


    jag märkte faktiskt inte ens att du skrivit ett grammatikfelet


    Det blir lätt så när man börjar skriva nåt, men sen går tillbaka och ändrar...
  • Nienna

    Jag kommer att ha smycken som jag gjort själv, i rosa och genomskinliga glaspärlor och silvertråd.

    Parfym vet jag inte än, funderar på DKNY Apple (eller vad den heter), den gröna. Fick den för nåt år sen men har bara använt den en gång, inte för att jag inte gillar den, men jag är ingen parfymmänniska. Vi de få tillfällen jag använder parfym blir det min favorit Hugo Boss.

    Jag vet inte hur det blir med korsetten, jag är inte säker på att den syns igenom tyget, eller om det bara är formen av den som syns. Ska prova dem tillsammans igen nån dag och se. Förstår hur du menar med tyget, det känns inget sämre eller direkt tunnare än nåt annat jag känt på, men jag har ju bara ett lager i min klänning. Kanske sömmerskan kan sy i ett fodertyg när jag lämnar in den ifall det behövs.

  • Nienna

    Fastnade i en annan tråd, sen var jag ju tvungen att skriva ett långt svar efter din utfrågning.

  • Nienna

    Ja, jag skulle ju börja med stavgång och hade också som mål att gå ner 5 kg. Stavgångspromenaderna har inte blivit av av olika anledningar (skavsår, sjuk, jobb osv) och jag blev inte glad när jag ställde mig på vågen i förrgår för att jag skulle väga hunden. Den visade på + 2kg sen jag sist vägde mig (morgonvikt utan kläder), men det var på kvällen, så igår morse ställde jag mig på vågen igen och då visade den på +-0. Men jag ska också ta mig i kragen, fasen, det är ju snart bara 2 månader kvar!!!

  • Nienna

    Nä, nu måste jag gå och sova. Ska upp vid 5, lämna barnen kl 6 och börjar jobba 6,45... Förhoppningsvis kan jag smita lite tidigare från jobbet (pga strejken = lite patienter) så jag hinner handla det sista till tårtorna.

  • Nienna

    Spännande med möhippa, vad kul om de skulle lura dig totalt! Själv kommer jag inte att få nån hippa, men lika glad är jag för det.

    Godnatt!

  • Nienna

    God kväll! Här har jag storstädat inför helgens kalas, äntligen kan man röra sig obehindrat i köket. Tog även och möblerade om lite där, bl.a. så flyttade jag mikron till en annan bänk (som aldrig används) så vi får mer arbetsyta

    Sonens akvarium kom lyckligtvis idag, jag hade precis retat upp mig på budfirman eftersom jag pratade med dem på förmiddagen och de skulle komma vid 16-17, men han kom inte då. Vid 19 åkte jag iväg med papper och kartonger till pappersinsamligen och då hade han varit här! Det var tur för honom, annars hade han fått ett argt samtal på måndag!

    Blir så avis på er sommarvärme, här är det fortfarande inte speciellt varmt.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.