• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Ska ni träffas 5 juni så är det ju bra om du snart har lite aningar om vad du vill. Annars överlämnar du dig helt till frisören o så säger att du inte riktigt vet vad du vill och att du behöver tips o smakråd. Hon kanske kan få dig att tänka i nya banor, man vet aldrig!
    Jag ska ha allt mitt uppsatt dels för att det håller sig bäst så och för att det är så otroligt få gånger i livet som man får göra en ordentlig uppsättning. Det är ju engentligen bara när man gifter sig och när man ska på bal. Visst kan man göra uppsättningar när man ska som gäst på bröllop, men de ska ju då vara väldigt enkla så man inte överglänser bruden... för DET vill ju inte vi brudar

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-14 20:18:12 följande:
    Nu har vi skaffat en prenumeration på frukt- och grönsakskorgar
    Åh så underbart! Nackdelen med att bo lite off så som vi gör... här finns inget sådant. Är det dyrt?

    Pumpkin förstår också hur du menar ang. håret. Självklart ska man känna sig bekväm, men det får inte heller bli för alldagligt tycker jag. Bröllop är ju fest o flärd!!

    Anettan: Ska strax kika in på min mail! Tack tack!
  • Englali

    Pumpkin: Låter som ett superbra pris! Hade det funnits här så hade jag def. beställt hem det. Här handlas det mängder med frukt o grönt varje vecka. Vi kan väl säga som så att hälften av allt i kylskåpet är frukt i grönt ungefär (då har vi en "hel" kyl från golv till tak )
    Just nu är jag så inne på avocado Haha!

    Nej nej, den låter absolut allt annat än alldaglig! Har du inga bilder du kan visa mig lite på ett ungefär vad du är sugen på?? Jag är ju så nyfiken!!

  • Englali

    Pumpkin: Nej men känner man så, så är det inte det lättaste att handla. Diskarna måste ju se inbjudande o fräscha ut! Definitivt!
    Här är det jag som tjatar om grönsaker o frukt. A har inte en aning om vad vi har o i kylen o frysen. Inte den blekaste! Jag brukar lägga fram frukter till honom som kan ha med sig på jobb under dagen. *asg* Värsta präktiga mamma varningen på mig här nu känner jag

    Ja, leta bilder! Jag vill se! Känner att jag suger inspiration överallt nu inför lördag, jag har fjärilar i magen... haha!

  • Englali

    Aln 81 Välkommen hit!
    Här är en glad tråd där vi diskuterar allt som rör bröllop... och allt annat också för den delen!
    Hur går planerna? Mkt kvar eller mkt klart?
    Här är vi nyfikna

    Snitte: Oj... studenten på nytt Men ärligt, hoppas din syrra är tacksam över att du ställer upp så mkt. Här är tärnklänningen inte beställd ännu, jag måste ta tag i det i helgen och ta alla mått på henne så vi kan skicka efter den. Hon ska promt betala den själv, hon vägrar låta oss göra det. Trots att vi säger att vi verkligen vill men både hon och hennes sambo (bestman) bara totalvägrar! Så vi får väl ge oss och bocka o buga för en utgift mindre!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-14 22:09:35 följande:
    Ja, han är inte bara en av världens bästa målvakter - han är världens MUMSIGASTE målvakt också Honom skulle man ju inte haft något emot att dela säng med för en natt När man var singel alltså
    Hahaha!!! Tur din blivande man inte läser här Fast jag har ju "my love of my life" vid sidan av också... Fredrik Ljungberg. Mmm... me like Fotbolls EM nästa!
  • Englali

    Pumpkin: Hahaha! precis som min vet att jag är vad det gäller Freddie!
    Får man se ut såhär!?! snubben.files.wordpress.com/2007/07/calvin-stor__b375m.jpg

    Tror nog det kan bli bra, men jag skulle bara satsa på tiara och slöja eller antingen eller. Inte blanda in pärlor och så ytterligare, känns som det blir ett för rörigt intryck. Och så mer lockighet i håret också.

  • Englali

    Anja: SÅ skönt att hon svarade så snabbt och att hon håller din klänning "exclusive" för dig!
    Du kan väl komma igåh o ta lite bilder i morgon när du provar den. Vi fick ju bara se alla klänningar utom den du valde när du var där haha! Glöm inte kameran!

  • Englali

    Bra! Lova det! Jag jobbar till sent som vanligt men ska genast in o kika när jag kommer hem!

    Nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på kvällens avsnitt av Grey´s. Kollade på Top Model finalen istället när det var (nääe... ingen tv-närd här inte )
    I morgon kommer mitt allt hem! SÅ underbart skönt!! Gud vad jag saknar honom! Han har bara ringt 4 gånger nu ikväll...

  • Englali

    Sov så gott Pumpkin! Dröm sött om fina frisyrer... inte om Henke Lundqvist

    Snitte: Ha en trevlig kväll/natt med städningen!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.