• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hej tjejer!

    Idag har jag varit hos optikern så nu blir det 2 par nya glasögon plus endags-linser. Linserna kompenserar inte helt för mitt synfel, men det fungera enstaka dagar... som typ vid bröllop

    Åh vi måste köpa en ny bil nu när vi ska flytta. Behöver en liten till. Ska sälja våran andra äldre bil och köpa en liten till mig... så krångligt att hitta ngt bara. Den ska ju inte användas så mkt så det behöver inte vara värstingbilen eftersom vi ändå ska byta våran andra till en ny efter sommaren. Gah... lyxproblem, i know!!

    I helgen blir det shopping. Jag måste hitta underkläder och skor.
    Anja: Jag vill ha de skorna du har köpt men va f-n finns inte en enda butik här som har dem. Jag vet inte hur jag ska få tag på dem

  • Englali

    GME76 080802 skrev 2008-05-19 22:08:29 följande:


    Välkommen till klubben Englali . Vi säljer vår Passat den här veckan och ska hitta en liten, ekonomisk, billig men ändå så ny o fräsch bil som möjligt. Som hittat, eller hur .
    Hahaha!! Klockrent ju! Ja den här bilen som vi letar nu är ju en som jag bara sla ha typ o åka o handla, till och från bussen ja... sådana saker.
    Sen byter vi den andra bilen till en ny Volvo V70 efter sommaren. Men A är ju borta så mkt så vi måste ha två bilar, men det räcker ju med en stor. Just nu har vi två stora bilar och det känns aningen lyxigt på oss två personer tycker jag.

    Vad vill ni ha för bil då?
  • Englali

    GME: Jag vet faktiskt inte... får leta vidare lite. Men usch, nu glömmer vi allt bilprat, ska inte förpesta tråden med det Haha!

    Anja: Jag vill ha dom Rainbowskorna som du har. Vart har du köpt dom? Vad heter modellen? Så jag kan härja lite med dom i Bröllopsbutiken på lördag, att dom måste ta in dessa underbara skor!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-19 22:33:10 följande:


    englalide heter Lyndsay och är HELT underbart sköna. Bråka som sjutton med dem
    Ja jag ska det! Snygga som f-n är de också och klacken är väl väldigt låg va??

    Nu ska jag krypa ner o sussa... trött som socker
    Natti natti!
  • Englali

    God morgon!

    Idag är det jobb, jobb o jobb som vanligt. Ska fortsätta jakten på dom perfekta glasögonen. Jag som verkligen INTE vill ha det...

    Ska kika förbi guldsmeden idag och kolla om det tagit reda på ngt mer om min ring. Jag har ju äntligen bestämt mig för vilken jag ska ha.

    Vi fick 2 osa till igår. Vi har 5 par och 2 singlar kvar som inte svarat ännu. Men vårat osa-datum går ju först ut 9 juni så det har ett par veckor till på sig!

  • Englali
    Nienna skrev 2008-05-20 08:00:53 följande:
    Alltså, klydda måste ju vara ett skånskt ord. Hade inte hört det förrän jag började hänga i den här tråden och jag tycker det låter helknäppt (som många andra skånska ord).
    Haha.. jag håller med din Nienna. Ett heeeelt eget språk

    Nu sticker jag o jobbar.
    Ha en trevlig dag
    (ikväll börjar Gossip girl )
  • Englali

    Hej tjejer!

    Här har ni skrivit för fullt idag.

    Jag har ännu inte taigt tag i ring bekymret. Måste ta mig i kragen och beställa och ordna allt. Vet dock inte om jag vill ha den i sitt originalutförande eller om jag vill ha liiite större diamanater

    Pumpkin: You go girl!! Tycker du gjorde helt rätt i att skicka mailet till din pappa. Men vilket svar?? Ngt trevligare eller mer utförligt hade man väl kunnat önska? Jag förstår dig... usch, men nu vet du ju att han kommer iaf.

    Ikväll är vi onyttiga och äter pizza. Men jag fick syn på ett kort på mig själv som ngn lagt upp på Facebook, en helfigursbild och jösses... jag har verkligen en skev självbild. Kunde den tjejen på kortet verkligen vara jag? Isf är jag betydligt mindre än vad jag själv tror *asg* Så... då kände jag att det var ok med lite pizza...

  • Englali

    Pumpkin: Vad är BRF då??

    Jag skulle nog inte svara... tycker verkligen inte du behöver det. Känns som om "bollen ligger hos honom nu".

    Ja det blir int med pizza, spec. när jag såg hur jag såg ut på bilden! Haha!!

  • Englali

    Pumpkin: Aha!!

    Anja: Härligt att menyn var så bra!

    I mitt galleri... första bilden. Tjejen i grön klänning, sett bakifrån... det är jag. Jag har alltid haft sååån ångest över mina överarmar och att de borde bantas ner till bröllopet. Att jag inte kan ha linnen för att de är för stora, för dallriga etc. Kanske har jag överdrivit en aning, eller!?!
    (shit, jag har verkligen såån kroppsnojja )

  • Englali

    P.s det är min blivande som står mittemot mig och våran bestman bakom

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.