• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin skrev 2008-05-16 21:59:30 följande:
    Fröken Planera: Ja, det trodde i alla fall jag. Men jag tröstar mig med att han åtminstone är en jättebra pappa till mina småsyskon, även om det också gör ont och är jäkligt orättvist samtidigt.
    Usch... förstår verkligen att du känner så. Jag tycker det låter fruktansvärt orättvist mot dig!!
    När går ert osa datum ut?? Om han inte hört av sig då... hur tänker du isf!?
  • Englali

    Pumpkin: Åh det är så svårt... förstår att du bara vill ringa o gallskrika åt honom i telefonen. Samtidigt som man vill vara sval o nonchalant... precis som honom, att vara den som "inte ger sig"... du förstår hur jag menar??

    Nehe brudar, nu ska jag gå o lägga mig. Om jag kan sova, är så nervös så jag mår illa inför i morgon... (haha, måste kännas tryggt o veta för er alla brudar att det är såhär jäkla osäkra vi känner oss när vi ska göra er perfekta till eran stora dag... *asg* )

    Natti natti!

  • Englali

    Hej hej!

    Jag är SLUT!!! Finns 5 bilder i mitt galleri på dagens verk. Allt blev bra och alla var nöjda... mammorna grät över hur vackra deras döttrar är, då är väl arbetet väl godkänt va??

    Pimpkin: Skönt att du är nöjd med din ring. Bilder krävs!!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-17 19:12:51 följande:
    Hittade sladden! Fixar på en gång Ska kika in dina bilder också Englali!
    Ja gör det! Jag vill kika...
    Kika gärna på bilderna, kan va skönt me lite kommentarer om det ser ok ut lr inte..
  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-17 19:19:16 följande:
    Superfina uppsättningar Englali! Du kan få komma hit och fixa mig på min bröllopsdag
    Tack snälla!
    Men jo, idag är jag faktiskt helnöjd med mina jobb. Lätt när det är två så genomgoa och lättjobbade tjejer. Det är halva grejen liksom! Den som är helt uppsatt, där fick jag nästan fria händer. Kravet var att allt skulle vara uppsatt, lite snelugg och att det skulle "hända ngt i frisyren" i nacken. Ngt liknande skulle jag kunna tänka mig ha på min dag faktiskt.

    Är ringen på bild ännu??
    By the way... min svärmor ligger INTE på plus ikväll. Grrr!!
  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-17 19:26:42 följande:
    En bild är upplagd nu, men som sagt, man ser ingenting.
    Haha... det blänker ju iaf Det är ju alltid positivt. Men du har din vigselring längst in på fingret va??
  • Englali

    Ok, härligt med mkt bling

    Jag blev lite frånvarande en stund, med mamma i telefonen. Har spytt lite galla över svärmor o bröllopplanerna. Varför är vissa sååå korkade och ska lägga sig i allt de inte har med att göra!?! Grrr!!!

    Hur många blir ni totalt på bröllopet tror du? Gäster+ni?

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-17 20:23:49 följande:
    Vad har svärmor gjort nu då? Tror vi (som jag skrev för nån timme sen ) slutar runt 62+oss Ni då? Hur ser det ut?
    Upps... tror bara jag skummade igenom det stycket *skäms*
    Som det ser ut nu om resterande tackar ja så blir vi 62 allt som allt (inklusive oss)

    Jag har klippt o färgat henne i em. efter baljobben. Då tar hon upp varför Andreas kusiner inte är bjudna när mina är det. Såhär är det: Andreas kusiner är betydligt yngre än oss (han har bara 3) och det är flera, flera år sedan de träffades. Jag har aldirg träffat dem. Han fick själv avgöra om de skulle komma eller inte och han sa nej. Dock är deras mamma o pappa bjudna (svärmors syster) Tydligen så har kusinerna blivit sååå besvikna. Frågade svärmor om hennes syster o man tänker komma, för vi har inte hört ngt. Och då säger hon att jag vet faktiskt inte, nu när inte kusinerna blev bjudna.
    Mina fyra kusiner som är bjudna ingår i min och Andreas bekantskapskrets. Två av dem är som mina syskon och den ena är dessutom vår toastmadame. Jag umgås med o träffar dem ofta! Det är en helt annan sak tycker jag. Det är ju liksom inte bara mina släktingar utan vänner till oss som par.
    Jag har 6 kusiner till som inte är bjudna, för att de umgås vi inte med.
    Sen började hon prata bordsplacering och det var hon skeptisk till. Hon tyckte inte vi skulle ha det med tanke på att Andreas bror kommer ensam och skulle känna sig utanför då.
    Alltså... HUR mkt får man tycka egentligen?

    När ohn påpekade att så många av mina släktingar kommer hade jag lust o typ slänga ur mig att "ja men mina föräldrar betalar för halva bröllopet också"... men jag teg.
  • Englali

    Ja visst är det... en stor skillnad. Vi bjuder ju liksom inte dom för att det är släkt utan för att det är VÄNNER till oss.
    Hon gör mig galen... sen tyckte hon inte att vi skulle bjuda på all dricka på kvällen. Är det HON som betalar kanske?? Suck, suck, suck!!!
    Jag sa faktiskt ingenting. Brusade inte upp, skällde inte utan sa lugnt o sakligt som det är och om hon undrar varför Andreas valt att inte bjuda dom så får hon ta det med honom. Så kom A in när vi pratade om detta o då skiftade hon samtalsämne direkt. Det var det som jag tyckte var så fult. Kände mig rätt påhoppad! Berättade allt för honom i bilen hem och han blev inte glad... på sin mamma. Som tur är så håller han med mig.

    Presentationen på tärnan tycker jag låter toppen. Det är en post vi också borde ta tag i...

  • Englali

    Ja det är skumt, som om hon vet att det hon gör egentligen är fel, lägga sig i. Men att hon inte vill visa A att hon gör det. Nej det är så skönt att han alltid är på min sida när det gäller sådant. För även han tycker ju att hon beter sig illa.

    Åh vad mumma med tortillas!
    Jag är själv ikväll. A är på Dj jobb, bra bröllopspengar
    Jag är så trött ikväll, luften gick ur mig efter uppsättingar och svärmorstjafs
    Ska bara mysa med en film i soffan ikväll.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.