• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag kikar sådär på det kan vi väl säga... det står på iaf. Såg Charlotte iaf. Får vi se hur det går!

    Nu har jag fotat mina skor, mina underkläder och örhängena jag köpte idag. Alla bilder finns i galleriet. Örhängena syns tyvärr lite dåligt, men det är en vit pärla som är fäst i ett rödguldshänge där en liten sten är infattad. Man ser på ett ungefär på kortet hur det ser ut... smycken är värdelösa att fota!!

  • Englali

    Ja visst är de fina? Jag bara älskar det där lilla hjärtat och texten inne i kupan. Det såg jag inte förrän jag kom hem faktiskt. Det är ju Triumphs brudkollektion jag köpt. Inte farligt dyrt var det heller.

    Varför kan du inte ha Triumph??
    Jag köpte en BH storlek idag som jag aldrig handlat innan. Helt galet! Men BHn sitter perfekt och jag har aldrig varit sådär hundra på min storlek heller... men hon i butiken sa att helst 65 men 70 kan gå ibland och sen blev det en D kupa idag. 70D (eftersom den inte fanns i 65) och den satt som gjutet. Men spännena får jag ha på innersta, egentligen ska man ju köpa på yttersta men detta är en BH som inte kommer användas så flitigt att den hinner töja ut sig, och då är det ju ok.

  • Englali

    Pumpkin: Jag förstår vad du menar... men den här tror jag inte jag kommer använda så mkt. Det är ingen BH som gör sig sådär super under en vanlig tröja tycker jag.
    Nej, den kommer hålla sig uppe den 9/8 iaf hoppas jag Hoppas du hittar vad du söker nästa helg.

    Ikväll är jag själv, A är o spela på en nattklubb... surprise!! Är trött så jag borde inte vara uppe såå länge ikväll. Men jag har en bra film o se och sen vore det ju trevligt att se hur det går i Eurovision. Undrar när det är slut...

  • Englali

    Ok... då får jag försöka hålla mig uppe tills dess. Kan ju iaf tvätta mig & göra mig klar för natten. Det är så skönt o ha det gjort innan man blir för trött.

    Vet inte vad filmen heter, kommer inte ihåg... förvirrade jag

    Läste på våran weddingannouncer sida förut, det är ju för tusan bara 77 dagar tills jag gifter mig! Helt galet är det ju. Om lite dygt två månade bor vi i vårt nya hus och jag är fru Blomqvist... kan inte riktigt förstå att vi faktiskt snart är framme vid allt som man längtat o drömt så mkt om. En overklig men underbar känsla!

  • Englali

    Det är underbart härligt och helt galet!!
    Jag orkar hålla mig uppe... det burkar jag vara bra på när inte A är hemma. Då drar jag mig lite för att gå och sova faktiskt.
    Bailey´s... kan inte komma ihåg när jag drack ngt senast (i alkoholväg då) Det bådar inte gott inför kommande helg, då är det Blues-festival här och fest från tordag kväll till söndag morgon/förmiddag Jag får nog ta det lite försiktigt i början känner jag. Åhh vad jag längtar till nästa helg, det är ett par underbara dagar varje år. *längtar*

  • Englali

    Anja: Godkväll! Ja visst är skorna fina, de passar mig perfekt med tanke på att jag svullnar superlätt och då tror jag inte att Lyndsay hade varit ett bra alternativ. De satt som gjutet på foten och var så enkla att gå i.
    Nu när vi kom hem så provde A sina skor samtidigt som jag hade mina och han är en bit längre än mig iaf, det syns riktigt att han är det... så det var en stor lättnad

  • Englali

    Pumpkin: Den är underbar... myser på köpingen så mkt vi hinner på fredagen (band spelar överallt i alla gatuhörn) sendan blir det utgång ev. på fredag kväll (givetvis spelar A på utestället) och på lördagen blir det picknick i kyrkparken o kall öl o gott vin till det På kvällen blir det utgång och A är... hör o häpna ledig... sen brukar vi komma hem ngn gång på söndag morgon. Det som är så mysigt är att verkligen ALLA kommer hem till den här helgen, så gamla kompisgäng samlas och alla går ut. Ljuvligt!!

  • Englali

    Anja: Underkläderna ja... jag bara älskar dem, speciellt "Love" texten och hjärtat!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Anja: nej jag somnade inte... men sen när jag kom tillbaka till datorn igen så strulade ju BT såklart!!
    Men ja, festivalen är toppen, ett par helt underbara dagar brukar det bli. Nu hoppas vi på att vädret blir super också, det är nästan halva grejen.

    Pumpkin: Det där bara skjuter jag på känner jag... tyvärr. Honnörsbordet blir det ju A och jag, mina föräldrar o hans föräldrar. Sedan vet jag inte mer... MÅSTE börja engagera mig i den biten av bröllopet också tror jag
    Hur tänker ni göra då?

  • Englali

    Pumpkin: Åh könligt... jag vet inte hur ni ska göra. Det kan bara ni bestämma.

    Ang. bäddsoffan så vet jag inte heller, bättre det nä inget alls liksom, om ni ändå ska göra er av med den.

    Jag är nu asförbannad!!! Sitter o ska beställa på Panduro. Till vigselprogram, festprogram och servettringar. Det ska gå i samma stil som inbjudan. Men den ljusblåa dekorväv och det designarket vi har använt... FINNS INTE!! Åh vad gör jag nu? När jag söker på artikelnummer så finns grejerna bara inte... jag få ringa till Panduro i morgon och höra. Fy så ledsen jag blir... hur ska vi göra nu??

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.