• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin skrev 2008-05-25 14:08:20 följande:
    Vi har nu kommit fram till att om vi inte får minst 1700kr för soffan så skänker vi den till Stadsmissionen, då gör vi lite nytta i alla fall. Känns som ett bra beslut Trist att grejerna inte finns! Beställde du från nätet sist eller? För annars vet jag att det kan vara lite struligt att hitta grejer som man VET finns i butik på hemsidan, även om allting ska finnas där också.
    Låter utmärkt med soffan tycker jag! Mycket vuxet o moget beslut

    Ja, jag beställde faktiskt från nätet sist. Då kanske jag ska ringa o höra med dom i morgon. För det är lite märkligt att just precis de två artiklar vi ska ha, plötsligt inte finns... eller hur!?!
    Hoppas, hoppas verkligen det bara är strul med hemsidan.
  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-25 20:55:14 följande:
    Godkväll i stugorna!Här har det varit förhållandevis lugnt idag, vad gör alla? Här har vi fnulat lite på gästpresentationerna, tagit en långpromenad i kvällsvärmen och - som Englali uttryckte sig häromdagen - ägnat oss åt varandra Mysig dag/kväll helt enkelt!
    Men du, det var väl på tiden Eller vad vet jag om det egnetligen... *fniss*
    Jag tror jag ska ägna mig lite åt min man senare...

    Ja, ang. panduro så får jag helt enkelt ringa dom o höra vad det är som pågår. Inte kan de plocka bort mina grejer bara sådär!!
  • Englali

    Nienna: Tack snälla, ja, jag är jättenöjd med alla mina inköp igår. BHn är super... var det länge sen du köpte den eller? I och med att du inte kan ha den nu...

  • Englali

    Nienna: Jaha ok, men då förstår jag. Du kanske får skaffa dig en ny BH då?

    Anja: BT är lite struligt ja.
    Ang. panduro grejerna så är jag jättebesviken. Hoppas verkligen bara att det är hemsidan som krånglar!
    Men du... bandet, ring dem för tusan! Du kan inte dra ut på det här längre

    Här är det spänd stämning ikväll vill jag lova. Säger bara en sak - svärmor!!! Åh jag vill inte ha det såhär...

  • Englali

    Nienna: Å vilken sötnos han är! Jag är så sugen på en hund. Har alltid haft hund innan med det fungerar inte med våra jobb. Får vänta tills den dagen jag har en engen salong o kan ha min lilla tax där

  • Englali

    Anettan: Hjärtat är så vackert, får man fråga vad det kostade?? *nyfiken*

  • Englali

    Men det är det sedan förra helgen... om varför Andreas kusiner inte är bjudna.
    Hon tog upp det ikväll med honom i telfonen, för hon hade träffat sin syster idag (mamman till de icke bjudna kusinerna). Hon o systern undrade nu om kusinerna är välkommna eller inte... eh.. bara mammans o pappans namn stod på inbjudan och de bor ju för f-n inte ens hemma. Jag har heller aldrig träffat dom och A har inte träffat dom på 5-6 år... suck!!!
    Iaf så brast det för mig och jag blev så arg ikväll o då blev A arg för att jag låter det gå ut över honom. Men jag förklarade faktiskt att jag kände mig riktigt påhoppad av svärmor förra helgen och att det sårade mig. Jag sa också att eftersom hon för övrigt visar aboslut NOLL intresse för bröllopet för övrigt så behöver hon ju inte lägga sig i detta heller. Hon har enbart kommit med negativa tankar och åsikter om bröllopet. Allt som vi har planerat och så som vi vill ha det har hon lite fint klankat ner på. Inte sådär direkt på, utan lite fult diskret sådär så man inte kan hugga tillbaka på en gång... GRRR!!!
    Åh, nu blev det långt här men jag är så irriterad
    Varför säger hon inte bara rakt ut istället att hon inte vill att vi gifter oss... för det är f-n precis så det känns!!!

  • Englali

    Nienna: Jag är uppvuxen med tax och älskar dessa små varelser, så olika man är. Skulle aldrig kunna tänka mig en större hund. Max en cavaliere king charles spaniel... det är i största laget för min smak

  • Englali

    Anettan: Mmm... visst du. Bläää, jag är så arg, irriterad o besviken så jag mår illa!! Är inte din svärmorsrelation på topp heller eller?

  • Englali

    Nu blir det sängen här... jag är så trött!
    (Pssst... nu har jag en sambo som fjäskar gärnet här, lite dåligt samvete kanske!?! )

    Natti natti tjejer!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.