• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nienna, jättefina bilder!! och viktigast av allt är ju att du känner dig nöjd! för annars vill man ju inte ge bort dem direkt! och tack för förtroendet. kändes bra att se fina bilder från en riktigt person och inte hemside-stylat!

  • furillen

    hej..
    har haft möte med frisören som också ska göra maken + varit på restaurangen där vi ska ha vår fest! kändes asbra!
    bestämde att antingen köra på lite guldiga toner eller rosa (om jag får rosa pioner... ) halvuppsatt lockat hår med tiara och slöja. kan inte bestämma mig hur jag ska göra med klänningen bara. hade varit skönt att gå därifrån helt klar. fast sen är det 1 timme till stället där vi ska vigas så kanske blir helt varm och skrynklig i bilen... hmmm.. alternativet blir föräldrarnas rum på hotellet. kanske är smartare? plus att man borde nog äta nåt däremellan för att inte svimma... ska va hos frisören vid redan 9 på morgonen!! och sen vigsel vid 15.
    imorgon blir det vigselförrättaren och fotografen! känns spännande! tagit bilder från en tjej här på BT som inspiration, Astriden. har ni inte kollat in dom, gör det! så otroligt fina. sen fredag blir det möte med floristen och hem till sthlm igen. bröllopsvecka helt enkelt

  • furillen

    kan nog tyvärr inte hoppas på dåligt väder på gotland för pioner, här verkar det mesta ha blommat över (!) solsken hela dagarna. hade ju gärna fått regna hela juni så det blir lite grönt. men till bröllopet måste det bli sol, vi ska ju va ute!!!
    får se vad floristen säger, ska dit imorgon.
    idag var det vigselförrättare + fotograf. kändes bra. men det blir nog lite klurigt att få ihop vigselprogrammet, hon hade några saker hon ville + skulle säga men sen ville hon inte prata så mycket utöver det... hm! min m2b tänkte ge sig på att övertala henne att snacka lite mera. får se hur det går. vi hade värsta praktgtälet efter. jobbigt! men han bli sams till mötet med fotografen så det var ju tur

  • furillen

    verkar som det blir pioner ändå med lite tur så!

  • furillen

    Anja, oj vilken härlig dag! det låter verkligen helt fantastiskt!!

  • furillen
    20080614 skrev 2008-06-15 20:29:14 följande:
    Hej på er! Måste bara berätta att nu är jag fru! Imorgon bär det av till skåne för bröllopsresa. Ska bli fantastiskt skönt!
    wow... GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hoppas ni hade en fantastisk dag!!!
  • furillen

    har alla ni provsminkning?
    jag bara pratade en stund med tjejen som ska göra make + frisyr på mig. hmm, börjar undra om jag missat nåt här!

  • furillen

    Anja, du var verkligen jättefin!!!
    om man ska tycka så tyckte jag att du passade bättre i läppstiftet på den andra bilden, det som inte var så rosa. det var liksom mjukare och mer smickrande mot dina färger.
    men verkligen superfint!!

    jag hade bara möte hos min frisör... ingen provuppsättning eller provmake...men jag verkar visst ha missat nåt..?

  • furillen

    sitter och trixar med låtlistan för dansgolvet.. sjukt svårt! någon som har lust att lägga upp sina?? vore så grymt!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.