• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin skrev 2008-06-27 22:51:56 följande:
    Känner att jag blev alldeles uppe i varv av filmen, nyfiken på hur mkt sanning som ligger bakom och allt det där. Religion och historia fascinerar mig verkligen
    det är ju en väldigt spännande historia och så men jag tror faktiskt inte det ligger så mycket sanning bakom det. inte vad jag förstått iaf.
  • furillen

    och så tror jag att vi kanske inte kommer få plats vid bordet heller! fan vad krångligt det skulle vara. hmmm

  • furillen

    pumpkin & nienna,
    nej verkligen myckte krångligare än jag trodde.. först tyckte vi bara det var askul att para ihop folk vi tror kommer ha en trevlig kväll men sen blir det bara svårare och svårare! kanske är bättre att börja helt från scratch en att försäka "rädda" det man gjort..

  • furillen

    såklart hade vi bjudit honom om vi visste. och sagt att det var okej om hon frågade. tyckte bara det var så konstigt att ta för givet att hon bara kan ta med sig nån!
    i ett par andra fall som också var nya förhållanden så frågade den vi bjudit om han / hon fick ta med sin respektive. och vi sa självklart.
    sist vi träffade henne hade hon en annan pojkvän. sen har vi hört omvägar att det tagit slut. och så har hon ju tydligen nu träffat en ny.
    visst kan jag hålla med om att respektive alltid är "medbjudna" men att i efterhand i ett mail bara sådär skriva jag och min kille kommer? så svårt är det faktiskt inte att ringa. vi behöver tex göra om hela uppställningen med bord för att få plats en till...
    men men.. bara att bita ihop och fixa

  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-27 23:36:46 följande:


    furillenjag gjorde det... skrotade den första placeringen, HELT... tittade inte på den överhuvudtaget, utan började om från början, HELT och hållet.Jag gjorde så att jag plockade ut ett antal personer, som är sociala, trevliga, kan konversera med vem som helst om vad som helst osv, placerade ut dem här och där, spred ut dem så att de inte satt tillsammans lixom, sedan placerade jag folk runt omkring dem, och så tänker jag på varje person och vem den skulle kunna ha trevligt med. De svåra personerna placerade jag oxå ut i början för att sedan placera diplomatiska, bra personer vid sidorna om dessa personer.Blev skitbra, och inga problem alls...
    hmm.. ska nog pröva det också!
    får bli ett projekt för nästa vecka. nu är min m2b ute och seglar med sin bestman som fyller år. de ska fira födelsedagen och att båten är färdigbyggd (oändlighetsprojekt de hållt på med) och imorgon är hans svensexa!! tror inte han misstänker nåt
  • furillen

    fast det är ju inte direkt ditt fel att de har det struligt eller hur
    först funderade vi på om vi skulle säga något men det är extremt svårt att göra på ett trevligt sätt så det blir bara att välkomna en till helt enkelt.
    självklart ska man få ta med sin respektive. fast det känns också lite lite konstigt att det är flera stycken på vårat bröllop vi aldrig träffat och ska betala mat och vin för mer än 1000 per person.. men så är det ju. man hade ju inte själv velat gå utan sin m2b på ett bröllop!

  • furillen

    nu är det läggdags! ska möta en av mina m2bs vänner imorgon och ge honom ett tält vi har på vinden. de ska visst campa på sexan!

  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-28 12:35:14 följande:


    Jaaaa men lämna ÖVER isåfall... Önskar att jag kunnat lämna över åtminstone NÅGOT! Känner mig helt överhopad med saker att göra och Daniel har ju bestämt sig för att jag ska göra allt nu för han tycker inte att jag låtit honom vara med, vilket jag verkligen har försökt att göra. Så hur gärna jag än vill göra saker med honom eller hur gärna jag än önskar att han ville engagera sig mer så slutar det alltid med att det är mitt fel på nåt vis, hur jag än anstränger mig.
    usch vad jobbigt det är när det känns så! jag har känt att jag gjort allt de senaste månaderna och vi hade ett gräl om det häromdagen. först blev martin jätteledsen men sen tror jag han fattade hur mycket det handlade om hans inställning för mig. så nu har han ryckt upp sig lite!
    det som funkade för oss var att ventilera och sen inte göra nåt bröllop alls på en dag (inte någon av oss alltså) och bara göra nåt mysigt ihop. påminna sig om varför man faktiskt vill gifta sig med varandra och att tänka på vilken fin dag vi kommer få som vi gjort tillsammans. låter lite pretto men funkade (iaf nu, får se om en vecka! )
  • furillen

    hedebris,
    men usch vad tråkigt! det låter verkligen inte som riktiga vänner! visst kan man ha en åsikt att man inte "borde" gifta sig för ung. men om ni nu tagit ett beslut att gifta er så kan man verkligen hålla den åsikten för sig själv! de borde bara vara glada för er skull! vem vill höra att man är naiv som tror att det kommer hålla när man bröllopsplanerar! fy fan! jag skulle skälla ut dem allihopa! och att inte komma på erat bröllop som nån protest, vilka jävla dagis-fasoner! det är nog snarare DERAS äktenskap som inte skulle hålla om de gifte sig nu om de är så fruktansvärt omogna att de inte kan acceptera att alla väljer att leva sitt liv på sitt eget sätt. som att man bara kan vara vänner om man tycker, är och gör likadant liksom!
    usch!! hoppas ni kan tänka att såna personer är inte ens värda att ni blir ledsna! hoppas ni inte blir påverkade och låter något komma mellan er i er lycka och bröllopsplanering! det låter ju i alla fall som björn står på din sida i allt detta och det är ju ett gott tecken för ert liv tillsammans!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.