• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hej tjejer!

    Nu känner jag mig liiite kryare, med hjälp av ipren och envist humör
    Är klar med dagens baluppsättning också, gick fint. Ganska lik en av dom jag gjorde förr förra helgen, men fin blev den och make upen blev mooa!! Riktigt, riktigt fin... kände hur jag liksom inte kunde sluta sminka henne när jag stod där o petade o pysslade, det är SÅ roligt och stimulerande att få vara så kreativ o bara släppa loss!

    Anja: Skönt du har den inställningen iaf, att det löser sig!

    Här händer det inte så mkt på bröllopsfronten dock, ska maila över till Panduro hur mkt material som saknas för oss så skulle en tjej dr ringa runt till alla åf. och se vad hon kunde skrapa ihop. Känns schysst tycker jag!
    Annars förbereder jag mig för fest, tror det är dags för första ölen snart

  • Englali

    Anja du är bara för härlig!!

    A är inte med ikväll, eller med och med... haha, han spelar såklart på utestället vi ska till. Men i morgon kväll är han ledig och ska med. Just nu ligger han å sover min godning, helt slut!

    Ska dricka lite drinkar åt dig också
    Nu blir det pizza snart, här hinner ingen laga mat... hallå är det fest så är det

    Ska ni andra hitta på i helgen? Anja, jobb eller?
    Har du o Daniel hunnit diskutera budgeten ngt mer, är han helt omöjlig att övertala till betalbar tror du??

  • Englali

    Pumpkin: Jag hade nog tolkat det så att det är 8 tränsar och på dessa är det sammanlagt 18 clips fästa eller medskickade för att fästa tränsdelarna med.
    Vaddå, är det ngt som inte stämmer eller?

    20080614: Jo jag tog kort, men jag hinner/orkar inte lägga in dom nu
    Såg du aldrig korten på dom andra två frisyrerna jag gjorde för 14 dagar sen?

    Anja: Ja vi vill ju inte heller ha betalbar och A skulle totalvägra. Fast kanske hade vi båda tänkt om i fall vi hamnat i er situation ang. budgeten. Inte till vilket pris som... om du förstår.
    Låter som du får det härligt på jobbet iaf

  • Englali

    God morgon/middag!

    Pumpkin: Åh det låter underbart! Precis ngt i stil med vad jag hoppas få uppleva... om jag nu blir hippad vill säga.

    Jag är SÅ genomfökyld, men hela helgen har varit underbar iaf.
    I fredags kväll var det utgång med min förra kollega plus hennes sambo o hans vänner (A spelade såklart) I går var vi i kyrkparken hela dagen o hade picknick, gick runt på köpingen o lyssnade på bluesbanden som spelade i varje gatuhörn. På em. var det ett After beach band på utestället så då satt vi där i fullt solksken o 30 graders värme med kalla öl. Ljuvligt!
    Hem o sova en timma, göra sig i ordning och sen laga middag till gästerna som skulle komma. Satt ute i hela kvällen i den underbara värmen o hade toppen! Sen blev det utgång... men den var sådär. Jag var både trött o förkyld så A och jag gick hem efter ngn timma... men å vilken underbar helg! Och så mkt gamla kompisar vi träffat, suveränt har det varit!

    Idag ligger jag på atlanen och solar o läser bröllopstidningar varvat med inredningsmagasin... livet är bra härligt! Här är så HETT, extrem högsommarvärme.
    Inatt vid ett gick jag hem i linne... och det var ljummet, å detta måste bara forstätta!

  • Englali

    Inte så mkt bröllop i förra inlägget men mkt glädje o det är ju inte heller så tokigt!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Åh jag sitter här och är SÅÅÅ pirrig för bröllopet, jag är som nykär i A.
    Just nu känns det som att och, om ngt går fel på festen eller det inte går 100% enligt planerna... bara han blir MIN!! Jag skulle kunna gifta mig med honom i morgon utan fest och allt bara för att få tala om för hela världen att det är vi!!! Kan knappt vänta till den 9 augusti.

    20080614: Låter som du har haft en underbar helg och som att du har fantastiska vänner!

  • Englali

    Dags för sängen här också!

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Jag är SÅ förkyld, snorar o hostar... blä! Men, jag känner mig inte sjuk o det är skönt.

    Är helnjöd, tjejen jag mailade med på Panduro har idag mailat mig och talat om att hon fixat allt material vi behöver till vigseln, festen, dukningen... Hon har ringt runt till butiker som är åf åt dom och lyckats samla ihop så mkt som vi vill ha. Superbra service tycker jag! Så nu kan temat fortsätta som planerat.
    Pumpkin: Det kanske vore ngt för dig, att maila dom och höra om de kan göra lika dant med det som fattades för er?

  • Englali

    20080614: Ja det kan man kalla service. De kunde ju liksom lika gärna mailt mig med svaret att "tyvärr, men varan är slutsåld hos oss". Kanonbra!!
    Jag har åkt på en rejäl dunderförkylning i kombination mede min pollen. Men pollenallergin är inte så farlig, det är ren förkylning som tar kål på mig just nu

    By the way... idag sa A att han pratat lite med ett band som han vill ska spela på bröllopsfesten. Jag hade inte en aning, vi som bokat dj och allt. De skulle kolla sitt datum, diskutera lite pris och höra av sig. Tydligen är det ngt cover/after-beach band som han jobbat en del med. Tydligen ganska kända. Vore ju inte så tokigt. Isf fall får vi väl varva band o dj...

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-06-02 21:09:19 följande:
    Tror vi har gjort en helvändning nu och ska köra på favoraskar som också blir bordsplaceringen, mycket enklare än att fixa favor-behållare OCH placeringskort
    Låter bra pumkin... vi gör bordsplaceringen ihop med servetten... tror vi iaf

    Härligt, vi har sålt vår ena bil ikväll. Den vi vill bli av med som vi inte använt sedan i oktober! Killen köpte den direkt och var helnöjd! Nu kan jag äntligen börja kika på en ny bil!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.