• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Förresten så tycker inte Andreas att tacos o sånt är riktigt mat heller, så jag brukar också passa på

    Härligt att du saknar honom. Det är både en jobbig och skön känsla.
    Nästa helg ska jag få sakna A... han ska på fotbolls-em.

  • Englali

    Pumpkin: Jo jag vet vad du gjort

    Ja han ska på EM den fuskisen... men det är på jobb, på order till och med. Stackars, stackars honom Som får åka specialchartrat flyg ner och sedan hem direkt efter matchen och sedan sova gott på RadisonSAS ute på Arlanda... buhu för det!!
    (nej, jag är inte alls avundsjuk )

  • Englali

    Pumpkin: Ja just det!! Det var ju där... åh så mysigt ni måste haft det

    Han flyger upp redan torsdag morgon, sen är det möte tors-fre på kontoret och sen åker dom till Österrike på lör morgon o ser Sverige-Spanien.
    Jag är ju en idrottsfanatiker av stora mått så det här tar rejält på avundsjukan...

    Då ska vi vara ifrån varandra i 4 dagar, 3 nätter... ojoj, det har nämligen aldrig hänt innan. Två nätter är max, jag kommer inte vara på humör då, får väl hänga här på BT dygnet runt!

  • Englali

    Pumpkin: Jasså... ni planerade bröllop redan innan ni träffats? Låt höra

    Ja, vi har faktiskt inte sovit utan varandra längre än så. A reser ju mkt i jobbet men han brukar se till att planera så han inte blir borta så många dagar i sträck. Det här kunde han ju då dock inte strya över.

    Furillen: Så har vi också tänkt ha det, med att gästerna får skriva brev till oss. Det hade min väninna på sitt bröllop för 4 år sedan och de har fortfarande en låda med olästa brev som ligger o väntar... spännande!

  • Englali

    Pumpkin: Hahaha! Egentligen är det helt galet att ni nu ska gifta er!
    Ungefär lika galet som att jag och A ska det. Jag har ju tex. ett par skor från när jag går i 5e klass som jag kladdat "Blom" på och ritat blommor (han heter ju Andreas Blomqvist och går under namnet Blom för de flesta)... redan då var jag så tokkär i honom

  • Englali

    Ja det måste nog vara så

    Sitter o surfar på Vigselbutiken och blir mer och mer övertygad om att vi ska beställa därifrån. Men hur sjutton kan det vara halva priset på förlovningsringarna jämfört med ute i butik?

    Surfar på inredning också, här planeras det för fullt till huset. Vi får det om 3 veckor!!!

  • Englali

    Pumpkin: Jo jag vet, men iaf... att det är så mkt billigare. Det är därför jag tvekar på vigselbutiken, att det är FÖR billigt

    Japp det ska bli så nice med nytt hus! Jag är så less på att flytta, har också gjort det ett antal gånger. Under min uppväxt har jag bott i ett och samma hus - alltid tills jag flyttade hemifrån. Det var sen jag började snurra runt Från mammas o pappas hus till hus i Säffle, till lägenhet i Säffle, hem till mamma o pappa, till lägenhet i M-ås, hem till mamma o pappa, till Andreas lägenhet, till ny lägenhet med A, till hus med A (ett litet vi hyrde), till den läghenet vi bor i nu... och snart till huset! Puh... jag har rutin på det här med flytt. Alla dessa flytter rör sig inom en tidsperiod på fem och ett halvt år.

    Hur många gånger har du flyttat då?

  • Englali

    Oj det var några gånger!
    Men du har flyttat flera gånger som liten också eller?

  • Englali

    OJ!! Det var många för att inte vara så gammal. Själv mådde jag skitdåligt när jag flyttade från mamma o pappa första gången. Värsta separationsångestan hade jag och jag kommer ihåg hur pappa inte kunde komma o säga hej då knappt för han storgrät!! (vi flyttade ju 55 mil direkt hemifrån, därför han fick säga hej då) Ojojoj vad dåligt alla mådde då under en tid. Men så blev jag inte långvarig däruppe heller, är alldeles för mammig o pappig för att ha så långt till dom

  • Englali

    Ja, det verkar ju onekligen som det har varit det!

    Åh jag hittar så mkt fint till huset... Vi ska ju börja med nya golv och tapeter överallt. Badrummet sparar vi till nästa år ev. Den lilla toan ska dock få sig en uppfräschning direkt. Åh det ska bli så himla roligt!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.