• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hej tjejer!

    Sitter här o pysslar med gästpresentationerna samtidigt som jag försöker förtränga att A ska åka i morgon

    Bellanote: OJ! Det var en helomvändning, men starkt av dig att göra det såhär precis inpå, många hade nog gått mot sin vilja och genomfört bröllopet iaf, bara för att det vore enklast. Tycker det är modigt och starkt av dig! Stor styrkekram till dig!

    Anja: Då får vi inte se (höra!?!) dig så ofta här längre då. Men klart du ska vara med D, jag hänger ju inte här såå mkt när A är hemma, betydligt mindre nu för tiden. Men det är ju hemskt trevligt om du kikar in ibland och skvallrar lite med oss!

    Nienna: Fy så segt...!! Det brinner ju tyvärr lite här och var...

    Pumpkin: Härligt, både med hudterapeuten och prästen!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-06-11 21:40:10 följande:
    Englali: Hur gör du gästpresentationerna? Rim? Krypiskt? Klart och tydligt?
    Allt utom rim skulle jag vilja säga... det blir en salig blandning. Ngt lite kryptiskt om deras yrken, ngt roligt o lite underfundigt samt lite som är typiskt just för personen plus relation till brudparet och ev. relation till andra gäster.
  • Englali

    God morgon!

    Vad händer här... helt tyst!?!
    Nu är jag ensam tills på söndag, kom faktiskt några tårar när han åkte i morse, fåniga jag

    Skönt med torsdag, äntligen snart helg! Jag ska nog bröllopspyssla en hel del, det är bra för då håller jag mig sysselsatt. På lördag blir det nog marknad på morgonen med mamma o pappa, sen sjön med bror o hans tejej o på kvällen grillning och fotboll hemma hos mina föräldrar med min bror o hans tjej. Så jag ska nog lyckas få dom här dagarna att gå också

    Vi fick till en hel del gästpresentationer igår kväll, känns skönt att vi börjar ta oss frammåt. Åh så underbart... snart är jag FRU!!!

  • Englali

    God morgon Anja!

    Den är bra... vi kör dock inte på rim. Finns så många härliga historier och sååå typiska karaktärsdrag som vi vill få med och som inte kommer fram så bra i rim. Men smaksak!

    Usch, nu ska jag bege mig mot jobb... blää!
    Hur är det med dig och Daniel nu då?

  • Englali

    Nu blir det jobbet!
    Ha en bra dag... jag kommer med stor säkerhet hänga här ikväll, får ju passa på med sådant när min darling inte är hemma!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Här sitter man... ensam, trött o sorgsen. Jag längtar efter A!!! O han kommer inte hem förräns på söndag, det är ju evigheter tills dess

    Segt Pumpkin, du får hänga här med mig

    Jag är le på min svärmor, för ovanlighetens skull... grr!!

  • Englali

    Jag är här... en liten stund till iaf!

  • Englali

    Men Anja så mkt kan du inte gå ner på så kort tid. Gör du det så tror jag du kommer må ganska dåligt på bröllopet... när du liksom väl börjar äta ordentligt igen, inte kan det vara värt det? Kan du inte nöja dig med några kilon bara?

    Jag hade också tänkt tappa några... eller iaf omforma kroppen men orken och lusten finns inte. Just nu är jag SÅ psykiskt och fysiskt trött som jag aldrig någonsin tidigare varit... det här halvåret har verkligen tagit på mig. Sååå... jag får helt enkelt se ut som jag gör på dagen B!

  • Englali

    Nu blir det sängen här... A ringde så nu blir det "godnatt-samtal" lääänge, läääänge! Min babe!

    Natti natti på er tjejer!

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Kikar in en snabb sväng innan jobb. Jag är också så grymt trött idag. Kunde inte somna igår, ngn/några levde som f-n utanför onyktra o jävliga så jag var faktiskt lite rädd. Inte så nice o sova själv då... så jag ringde till A o babblade med honom i en evighet vid 01.30 i natt... tills jag somnade. Hade telefonen kvar på kudden när jag vaknade idag

    Här är det också en hel del kvar att göra...
    * slutsamtalet med floristen, sista "finishen"
    * vigselsamtal
    * vigselrpogram (halvklart)
    * festprogram (halvklart)
    * hälften av alla rim kvar
    * bordsfdekorationer!?!
    * beställa ringarna
    * bestämma tårtsmak
    * träffa fotografen ytterligare för o precisera lite vad vi vill ha
    * handla alkohol
    * bordsplacering

    Men... vi har ju 57 dagar kvar så det känns ändå ganska överkomligt. Förutom att vi är så otroligt uppbokade hela vägen fram tills dess och mitt i allt detta ska vi också flytta!! (och lägga nya golv o tapetsera på sem. har vi tänkt ) Tror ni jag lever i slutet på augusti!?!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.