• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Haha.... ja jag vet inte varför jag skrev Snitte, haha! Sorry, är precis nyvaken

    Precis, din pappa. Och din mamma sitter bredvid din nya man Vi tycker också honnörsbordet är lite klurigt faktiskt. Vi har ju inte så många "äldre" heller, bara Andreas mormor så vi får försöka få till det bäst det går!

  • Englali

    Åh vad vädret är ljuvligt!! Har spenderat dagen (sen lunch) på havet, A och jag tillsammans med min bror o hans tjej. Åkt runt i skärgården mellan öarna och solat och badat. Hamnde tillslut på tärnans familjs egen holme o var där i ett par timmar... solade, badade o NJÖT!!
    Så lyckligt lottad man är som bor såhär... vill inte att det ska vara måndag och jobb i morgon igen

    Inte så mkt bröllopsbestyr den här helgen heller, men vi hinner... vi hinner

  • Englali

    Pumpkin: Här behövdes det också städa, men vi struntade faktiskt i det. Jag har ju som tur är blivit så mkt mer spontan och lever i nuet... städningen fanns ju kvar, så resonerade jag idag. Plus att A är borta hela nästa helg, så då gäller det att ta vara på tiden.

    Ring din pappa, ta mod till dig. Ring upp o säg att du såg att han ringt o fråga vad han ville. Då blir det ju upp till honom att snacka, inte dig... eftersom han sökte dig först. Då ligger "pressen" på honom tycker jag...

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-06-08 18:53:25 följande:
    Jaja, jag ska! Snart.
    Nu

    Nu ska jag åka och veckohandla lite... nu liksom, orkar egentligen inte men det är lika bra att ha det gjort. Sen blir det grillning hos bästa vännerna senare ikväll.
  • Englali

    Nu har vi varit o grillat lite o bara haft det mysigt. Känner hur det hettar lite på kroppen efter alla timmarna på sjön. Solen tar så extremt där ute utan att man känner det... men härligt är det! Badandet var ljuvligt

    Pumpkin: Du sparade på telefonsamtalet till i morgon eller?

    I morgon går vårat osa. datum ut... alla har ännu inte svarat. Det är två par och två singlar som inte hört av sig ännu, så rätt bra iaf.

  • Englali

    Japp, en underbar dag!!

    Ok men det kan jag förstå, att du vill att Lasse ska vara hemma.

    Ska också krypa till sängs snart. Men i morgon har jag faktiskt lite sovmorgon, har unnat mig det. Behöver inte gå upp förrän 08.30, börjar vid 11.00. Så skönt, det förlänger helgkänslan lite!

    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Tosa: Stort grattis, så fina ni var!

    Anja: Trist... förstår att du blir ledsen (allt ang. Daniel o hans pappa)

    Pumpkin: Skönt att du äntligen ringt tycker jag. Så bra att han inte skällde, det är ju ett stort steg i rätt riktning.

    Nienna: Du best'lde ju från GoJane, hur betalade du där? Matade du in kortsiffrorna direkt på sidan eller gjorde du på ngt annat sätt? Jag behöver hjälp

    Idag går vårt osa. ut. Det är två par och två singlar som inte svarat ännu... eller singlarna vet vi nog kommer och de tror nog att vi vet det också, men jag tycker iaf att man kan höra av sig ordentligt, eller hur?

    Idag är det VARMT, vi har haft 27 grader inne på jobbet större delen av dagen... man flyter bort!!

  • Englali

    Nienna: Japp, jag har Swedband (eller Ålems Sparbank en liten privat superbank , men den är kopplad till Swedbank. Tar det lång tid att få e-kort? Är så orolig att dom ska dra större summa om jag knappar in kortnumret direkt.
    Var ser man hur mkt fraktkostanden blir?

    Pumpkin: Ja, vi väntar till helgen sen så slår vi dom nog en signal. Annars är det sådana som typ kan dyka upp där på bröllopet och sen har vi inte räknat med dom o då blir det så fel...

  • Englali

    Nienna: Tack för hjälpen. Det ska jag testa!

    Nu har vi tackat ja till ett dop sön 29 juni... 55 mil härifrån!! Känns helt galet men det är i Värmland, mina nära vänners son döps och vi har inte setts på över 2 år tyvärr... vi pratar flera gånger/månad men det har inte funnits tid till att ses. De kommer på bröllopet och ja, jag bara ville upp dit när Adam döps. Så vi åker på fre em. efter jag jobbat klart och att A har varit hos sin mormor som fyller 75, åker bil de 6-7 timmarna det tar är där fre -sön... åker hem sön kväll och tar över huset måndag morgon. Vilken helg!! Kan man köra ihop det mer tror ni!?!

    Funderar på dopresent. Är inte alls för det här vanliga, lite "tråkiga" (får man säga så!?!) Så vad tror ni om ngt sådant här www.isa.nu/shop/barnmotiv_djur.php
    En personig tavla som vi ramar in, det skulle iaf jag uppskatta jättemkt om mina barn fick på sitt dop.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.