• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin skrev 2008-06-09 22:02:24 följande:
    Älsklingen satte mig i arbete - packa böcker i bokhyllan Tycker personlig tavla låter finfint, fanns många söta bilder där
    Haha!

    Ja visst är det, så himla mkt fint och lite annorlunda present. Det känns kul tycker jag.
    Nu ska jag bara hitta ngt snyggt att ha på mig på dopet. Kikar runt för fullt på nätet (shopping, shopping... me like )
  • Englali

    Nienna: Åh... det gör ont i mig när du skriver så om ditt hår Men har du verkligen blekt det hemma innan också? Visst, man vet kanske vad det klarar av. Men det är en otroligt skillnad på färg och på blekning/avfärg och vad det gör på hårets kvalite.

    Ang. dopresent så har jag mailat företaget och hoppas de kan lösa det till det datum vi vill, är ju ganska snart. Kikade lite på sagoböckerna som man gör personliga, men där ska man ju fylla i 3 kompisars namn också och den infon. har jag tyvärr inte. Så nu hoppas vi på tavlan!

  • Englali

    Nu blir det sängen här också, vi ska krypa ner och se en film tänkte vi. Får passa på och njuta av honom nu i några kvällar till innan han åker bort (som TUR är så kommer han ju hem på söndag igen..!!)

    Härligt för dig Pumpkin att Lasse äntligen är hemma!

    Natti natti på er tjejer!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Nu har jag smsat till de som inte osat i tid, vi får se... är två par och en singel kvar. En tackade ja idag och det var som vi misstänkte, han trodde att vi hade förstått hur självklart det var att han skulle komma
    Ett enda nej hittils, Andreas gamla farmor och det visste vi ju egentligen redan från början.

    Jag har inte string till mina strumpebandshållare. Tycker det är otroligt obekvämt och sen kan jag nog tycka att det är lite snyggare med typ hipsters eller vanliga trosor. Blir mer romantiskt på ngt sätt. A var ju med mig när jag köpte underkläderna, så han fick faktiskt välja.. Och han valde INTE string, men han är inte spec. förtjust i det, och jag kan väl hålla med honom.

    Nienna: Åh har du varit och tagit bilder! Ngt man kan få se?? (förstår dock självklart om du vill hålla dom privat )

  • Englali

    Nienna: Jättefina!! Så vacker du är på bilderna!

  • Englali

    Helt ärligt... visst får man bli sjukt besviken på folks anledningar till att tacka nej till ens bröllop??

  • Englali

    Fröken Planera skrev 2008-06-10 22:51:12 följande:


    Okej... Nu är jag kanske väldigt insnöad och gammalmodig, men menar ni verkligen allvar med att tatuera er som en morgongåva??? Är det inte bättre att lägga pengarna på en hotellweekend, eller spa längre fram???
    Hahaha!!! Isf är jag också gammalmodig, men jag håller nog med dig

    Pumpkin: Ett par som jag smsad tackade nej med motiveringen till att de inte hört av sig är för att "Det är SÅÅÅ svårt att tacka nej, men tyvärr så måste dom det eftersom dom ska jobba". En tjej som jag ser som en mkt nära vän tyvärr...
  • Englali

    Ja vet... alltså visste dom om jobbet så kunde dom ju hört av sig, känns lite trist att behöva "jaga" dom.
    Orkar inte citera hela smset hon svarade med här, men det kändes väääldigt långsökt, en lördag liksom, i augusti. Så långt innan brukar dom inte vara uppbokade på sitt jobb. Näe... jag köper det inte! Fine att dom inte kan komma, alla kan ha förhinder liksom men jag köper inte hennes argument alls...

    Nu har iaf alla på gästlistan svarat. Det andra paret så också nej, men det visste jag ju sedan innan... bara att han inte svarar rakt ut, och han är verkligen ledsen för det. Men han är cyklist o det är Svenska cupen den helgen och han får inte avstå pga. sponsoravtalen.... jag vet att han tycker det är skitjobbigt att missa det, men där känns ursäkten mer ok.

  • Englali

    Nej girls, nu blir det sängen här!

    By the way... grymt Svergie, grymt. Så synd att Chippen gick sönder bara, vi får se hur långvarigt det kan vara

    Nu när alla osat blir vi 59 eller 60 pers (en tjej är lite ovisst ända fram till dagen B, men det har vi gett ok på, lite känsligt... )

    Sov så gott!
    Natti natti tjejer!

  • Englali

    God morgon!

    Här är också ganska mulet, men solen kikar fram lite då och då. Om inte annat så blåser det, galet mkt! Brinner lite här o var här omkring tack vare den extrema blåsten... och det är lite läskigt tycker jag.

    Idag är jag inte på humör, vill verkligen inte att A ska åka i morgon bitti och sedan vara borta till söndag. Fy, jag är verkligen töntig men jag jag SÅN ångest för att han ska vara borta så länge

    Jobb om en timma och ikväll blir det bara jag och A Kanske, men bara kanske kikar jag in här en sväng också

    Nienna: Ha en så trevlig tågresa!! Hur länge ska ni åka tåg förresten?

    Ha en bra dag tjejer!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.