• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    20080614 skrev 2008-05-23 22:15:01 följande:
    Nienna: Vet du var hon hade köpt det?
    Ingen aning, tror hon har skrivit om det här i tråden, men det är nån dag sen. Fråga i hennes gästbok.
  • Nienna

    Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Sov så gott brudar!

  • Nienna

    Brud 080524: Hoppas Er dag blir helt underbar! Ser fram emot berättelse och bilder sen!

  • Nienna

    Anettan - Snygg sko! Själv ska jag ha med mina guldfärgade Mary-Janes (Crocs) ifall jag vill byta skor. Min fötter mår bäst av Foppa-tofflor och Mary-Jane är ju "finare" än vanliga, men lika sköna.

  • Nienna

    Nu ska jag gå och äta frukost, sen ska vi röja lite här hemma och i em åker vi ner mot Östersund. Ska sova i svärmors stuga några mil från stan och i morgon ska vi på hundutställning.

  • Nienna

    Idag har vi också fint väder! Inte så jättevarmt, men det duger, fast det kommer lite kalla vindar ibland. Jag har varit ute och krattat upp de sista gräshögarna och försökt få bukt med torkvindan, men den vill inte vara med. Jag kan inte fälla ut den, dessutom har en arm krökt sig och linan gått sönder.

    Idag blir det sallad till middag, orkar inte stå vid spisen, och sen drar vi till svärmors stuga. Kikar väl in en sväng innan vi åker, sen blir jag internetlös i ett helt dygn!

  • Nienna

    Hej tjejer! Nu är vi hemma efter en mysig kväll i svärmors stuga och en härlig dag på hundutställningen! Vår valp är ju för liten att ställa ut än, men det var roligt att se alla hundar. Vi var in på djuraffären också, så vi var 12 fiskar rikare när vi kom hem.

    Englali - Vilka fina skor! Och underkläderna är jättesöta, har också den BH:n, men jag får se om jag kan använda den. Har gått upp i vikt och då har ju brösten blivit större, så jag måste ev. ha något större än en D-kupa.

    Pumpkin - Vid honnörsbordet ska vi ha (från vänster till höger) min farfar, svärmor, pappa, jag, sambon (då maken!!! ), mamma, svärfar och min farmor. Då hamnar jag och R i mitten. Båda våra föräldrapar är ju skilda, men det är många år sedan, alla har gått vidare och det är inga problem, därför väljer jag att göra helt traditionellt. Sen kommer vi att placera alla på min sida tillsammans och alla på hans tillsammans, då får alla trevligast iom att det skiljer en del i ålder mellan mina och hans syskon.

  • Nienna
    Englali skrev 2008-05-25 21:27:27 följande:
    Nienna: Tack snälla, ja, jag är jättenöjd med alla mina inköp igår. BHn är super... var det länge sen du köpte den eller? I och med att du inte kan ha den nu...
    Jag köpte den i januari, men jag har gått upp en hel del i vikt sen dess och brösten är ju det första det märks på.
  • Nienna

    Oooh, nu är Ellas klänning i Frankfurt!!! Men jag slår vad om att det kommer att ta mycket längre tid att frakta den inom Sverige än vad det gjort att få hit den från Kina.

  • Nienna

    Om nån är intresserad av att se hur stor vår lilla bebis (hunden) har blivit, finns en nytagen bild i min blogg: bannahoj.blogspot.com

    Tyvärr håller hans vita strimma i pannan på att försvinna, den har blivit mycket mindre, dessutom har han blivit mer brun i pannan, förut var han mer svart där.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.