• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-25 22:43:33 följande:


    Niennajag blev oxå bortglömd... När jag stuckit t jobbet (gick hemifrån 14.30) så skickade jag ett sms (Antar att du glömt att det är mors dag).Fick svar ca 4 timmar senare. "Ja, happy mors dag då"
    R bjöd iaf på pizza efter att jag påminnt honom genom att säga: Jaha, är det hundmat som är min morsdagspresent? (Han hade precis köpt 15 kg torrfoder.)

  • Nienna

    Anja - Så är det här också, visserligen ringer R sina föräldrar, men bara om jag påmint honom om att de fyller år. Det är jag som har koll, han har ingen aning. Sist när hans pappa fyllde år kände jag "i kroppen" att det var nåt speciellt, men jag kunde inte komma på vad. Några dagar senare kom jag på att det hade varit hans födelsedag och påminde R och DÅ ringde han. Han hade aldrig kommit på det själv.

  • Nienna

    Anja - Ja, det kan man undra. Jag brukar säga det till R: Hur skulle du klara dig utan mig?

  • Nienna

    Ja, precis!

    Nä, nu måste jag ut och pinka hunden!

  • Nienna

    Nu är vi pinkade och ligger och sover. Funderar också på att lägga mig, det har varit en lång och tröttsam dag...

  • Nienna

    I morgon har jag några timmar för mig själv, är helt arbetslös denna vecka (om jag inte blir inringd) och då ska jag passa på att röja i köket och försöka ta tag i barnkläderna och slänga ut dem på Tradera. Är så nöjd med auktionerna jag har ute nu (scrapgrejor); 38 sålda av 52, utropspris 452:-, högsta bud 992:-!

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-25 23:14:27 följande:


    ja, jag har jobbat kväll så jag msåte sitta här liiite till. Varva ner osv.
    Vet precis hur det är. När jag jobbar kväll somnar jag oftast inte förrän väldigt sent, även om jag ska jobba från morgonen. Kan inte gå och lägga mig på en gång, då ligger jag bara och vänder och vrider på mig och sover dåligt hela natten...
  • Nienna

    Sån vecka har jag nästa vecka, sa dock ifrån mig delade turer på helgen (7,15-12 och 16-21), det skulle jag aldrig orka en sån vecka, tog kvällsturer istället. Även om det ger pengar med delade turer så är det inte värt det, har ju 2,5 mil hem så även om jag skulle vilja åka hem är det inte direkt ekonomiskt att göra det, men hur kul är det att sitta på jobbet då man eg. är ledig. Finns ingen annanstans att ta vägen i den byn heller...

    Mmm, extrapengar är aldrig fel. Sen är det ju drygt två dygn kvar på auktionerna, så mer kan det bli!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.