Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Är det inte typiskt att man bokar tvättstugan i detta solsken - så man får springa upp och ner, istället för att springa ut.. Nåja. Jag hoppas det är torrt och klart om en timme, så jag kan ägna mig åt att bli mer rödfärgad.

    Igår var jag hos min kurator - jag var tvungen att prata om det här med frimärkena. Hon skrattade och sa att hon trodde att vi skulle få en brevvåg eller frimärken i present. Jag försöker verkligen tänka att, tja, det är liksom som det är - inte så mycket att göra åt det nu liksom. Hon sa dessutom att hon alltid bara sätter på ett frimärke, oavsett.. Det känns ju lite bättre iaf. Det är iaf 10 personer som tackat ja hittills, så det är ju bra. Man får gå till sig själv: Hade jag tyckt att det var hemskt? Nej, inte särskilt, jag hade tyckt det var mest roligt! (Eller, jag hade nog tyckt det var jätteroligt, egentligen). Förlåt att jag ältar - nu ska jag släppa det.

  • Pärlplattan II

    Nienna - Du kan fråga mig, om du undrar något (jag har diabetes alltså).

  • Pärlplattan II

    Jag har typ 1, jag. Men det går ju att få typ 2 när man är yngre också. Det är ju ganska stor skillnad på behandling osv av de sjukdomarna.

    När jag jobbade förut så fick jag inte ge insulin eftersom jag inte är utbildad - fair enough - men många jag jobbade med hade ingan aning om vad som var högt eller lågt, eller vad som skulle göras, vilket ju är rätt skrämmande. Särskilt som det var äldre, dementa som inte kunde tala om heller vad de behövde. Det vanligaste var ju att man gav insulin när blodsockret var lågt - eller trodde att man skulle göra det, vilket ju har rätt motsatt effekt och resultatet skulle ju kunna bli insulincoma och allt vad det innebär..

  • Pärlplattan II

    Fast Anja, om du ska ha den resten av livet, är det väl kanske bra om du är nöjd med den och det är den ring du vill ha! Fast jag förstår ju förstås att det kanske känns lite träligt att vara besvärlig.

    F-n vad trist det är att sälja saker på Tradera när folk inte betalar! Det är ju helt okej att skjuta upp en betalning om man behöver, men det är ju en förutsättning då att man hör av sig!! Hur svårt kan det vara? Nu har jag skickat ett påminnelsemail till, och "hotat" med negativt omdöme, då kanske det händer något...

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - pepparpeppar!

    Jag har fått ett brev från min handläggare på FK. Äntligen. Tog bara en månad (och lite till). SANNOLIKT ska jag få komma på ett möte under maj månad. Så bra.

  • Pärlplattan II

    Förresten!! Vi var uppe vid får festplats i helgen - det finns en grillplats alldeles intill. Vi har tidigare funderat på att ha grillning till nattamat, alltså typ grillad korv, och nu löste ju sig det problemet ganska smidigt. Mysigt dessutom!

  • Pärlplattan II

    Gudars vad det är roligt att fixa och trixa med festprogrammet!!!

  • Pärlplattan II

    Anne - f-n vad dryyyyygt!

    Pumpkin - VA? En DVD med vals? Var har du hittat den - jag vet några som skulle kunna ha användning för en sådan *harkel*

    En kompis skulle komma hit klockan 14 och vi skulle pyssla - och här sitter jag. Har inte hört ett ljud. Tråkigt. Fast jag fick iaf städat lite rent här, och det är ju bra. (Min make skulle städa i torsdags kväll, ni vet, dammsuga och städa toaletter. Jag vill inte vara kräsen - men - hur svårt kan det vara att t.ex. kolla bakom en dörr och suga lite där? Eller att städa toaletten "senare"?)

  • Pärlplattan II

    Nienna - fasen vad jobbigt! Här är det iaf sol... Fast det stod i tidningen att det skulle bli regn. Jag hoppas de har fel.

    Alltså - jag har ett problem - tycker ni jag ska skriva båda datumen i festprogrammet på förstasidan, eller bara datumet för festen? Och sen är frågan, ska man ha alla sånger samlade i ett svep, eller ska man blanda med lite andra saker typ "Visste du att?" och sådant..

    Smart det där med magneter och plåt! Verkligen! Har börjat fundera på om man ska ha småbord istället för det mer traditionella. Men så undrar jag: Vilket tar mest plats egentligen?

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, det är ju logiskt egentligen. Och det är roligare med blandat, annars blir det mer konstigt om allt "annat" kommer på slutet liksom. Det är datumen som är det stora problemet...

    Anettan - är det de två första bilderna eller?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.