Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anne - något att tänka på förstås. Hmmmmmmm....

    Det här med festprogrammet är verkligen jättebra för mig. Det känns nästan som om jag har ett jobb. Det är ju något jag saknar nu, och eftersom det tar så lång tid att få till något, så är det ju bra att man kan fixa det själv. Jag har ganska flexibel början på dagen, sen jobbar jag lite samtidigt som jag surfar (det ska man ju inte göra på arbetstid) och jag har kaffepauser. Dessutom har jag lagt in friskvård på arbetstid - jag går en entimmes rask promenad för att få lite action. Väldigt produktivt faktiskt. Under promenaden har jag möjlighet att vädra (moahahahahahah - vilken humorist jag är ) mina tankar.

    Skämt åsido - det är faktiskt väldigt bra, då känner jag mig lite nyttig iaf. Och egentligen - att surfa här på BT är ju nästan ett måste i det här jobbet...

  • Pärlplattan II

    Anne - Jag tycker ni var fina! Trots telefonen.. Och som sagt - det vädret skulle man inte tacka nej till! (*pepparpeppartaiträ*) Tack för inputen ang. datumet, jag tror att jag lutar åt det, det blir kanske lite märkligt med TVÅ datum.

    Anettan - Jag håller nog med föregående, det andra alternativet och texten i silver.

  • Pärlplattan II

    Anja - Jaaa.. Det är lite så jag tänker. Fast i vår lokal finns det bara fyrkantiga bord. Men det kanske kan fungera ändå, om man sätter i hop borden två och två. Då får man ju plats med 8-10 stycken kringa varje. Just den lokalen är ganska liten, men med "småbord" funderar jag på om det inte kan upplevas lite luftigare. Det ger lite mer utrymme för rörelse, om man säger..

  • Pärlplattan II

    Anettan - Jag tycker inte det ser bart ut, det ser rent och snyggt ut. Det behöver inte vara mer, tycker jag.

  • Pärlplattan II

    Anettan - testa är det bästa! Rosett tänkte jag faktiskt på när jag såg det, det kan du ju ha som lite utfyllnad. Men, som sagt, testa du, det är det bästa!!!

  • Pärlplattan II

    Anettan - det kallas effektivisering

  • Pärlplattan II

    Annettan - Nice!!

    Nu ska jag ta min friskvårdstimme flickor - ses later!

  • Pärlplattan II

    Anettan - det blir fint!

    Har någon en bra idé om en soppa? God och billig och bra?? Gärna en som går ganska snabbt att göra också...

  • Pärlplattan II

    Anja - Åh, vad spännande!!! Ser fram emot att få kolla dina bilder sen i eftermiddag..

    Mitt jobbande här, går sådär, men jag har iaf kaffe att dricka Sen ska jag iväg till min kurator, och det räknas ju lite som jobb det med, tycker jag *harkel*. Funderar på vilket av den här datorns program som är bäst att dona med festprogrammet i. Det är väl det stora problemet kanske.

  • Pärlplattan II

    Okidok - tack ska ni ha!!! Tur ni finns...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.