• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    En dag på jobbet kom ett ex mamma dit för att hälsa på en patient, jag hade inte träffat henne sen jag slängde ut hennes son ur vår lägenhet för ca 8 år sedan, det var lite pinsamt...

  • Nienna

    Jaha, då var vårdstrejken slut. Är faktiskt glad att jag inte är inbokad på nåt jobb just nu eftersom det kommer att bli en jäkla rusch där när alla platser ska fyllas!

  • Nienna

    God morgon!

    Trodde också att det skulle vara massor att läsa eftersom jag inte varit in sen i går eftermiddag!

    Ikväll blir det jobb igen, blev inringd på ett 16-21 pass, helt lagom. Neo blir glad då också, för han behöver bara vara på dagis i två timmar.

    Nu ligger Ellas klänning på vårt DHL-utlämningsställe! Ska åka in och hämta den när jag åker till jobbet!

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-29 13:27:18 följande:
    Du fick 8 rätt av 10 möjliga Fullblodsproffs på skånska dialekter. Kan du vara lingvist mån tro?
    Och hur många gissade du på?
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-29 13:30:10 följande:
    Hade inte hört något av uttrycken, så på så sätt gissade jag. Men samtidigt så brukar jag alltid försöka härleda ord på något vis - en ändelse, ett prefix som låter som ett ord på engelska osv - så då blir det lättare att komma fram till vad det betyder.
    Samma här. Men t.ex. rispebär eller vad det var skulle man ju kunna tro var hallon (eng. raspberry), men jag hade faktiskt rätt på vinbär. Tänkte på att man "rispar" eller "repar" dem när man ska koka saft!
  • Nienna

    Åh, vad den här dan går sakta! Längtar faktiskt tills jag ska åka på jobbet eftersom jag ska in på ICA och kolla om Ellas klänning kommit!

  • Nienna

    Här är det faktiskt *peppar peppar* riktigt varmt idag, kommer fortfarande några kalla pustar, men man kan vara ute i kortärmat och kortbyxor iaf. Just nu springer barnen faktiskt omkring nakna här ute på gräsmattan och skvätter vatten på varandra. De får hålla på en stund, men sen blir det avtorkning och påklädning, vill ju inte att de ska bli sjuka när vi snart ska ut och resa...

  • Nienna

    Herregud, snart säljer jag mina barn till lägstbjudande! Nu har de varit ute och haft vattenfärg som de målat varandra med över hela kroppen! Fick ta en snabbskrubb i badet för jag ska ju snart på jobbet. Neo är fortfarande lite grön runt ögonen, så han ser sjuk ut... Ella är lite röd och grön i håret för det orkade jag inte ta nu, tar sån tid att torka.

    Ja, de har ju haft roligt i alla fall...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.