• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nej, nu är det "off to work", ha en bra em och kväll tjejer så ses vi nog senare!

  • Nienna

    God morgon! Åh, vad jag älskar såna här mornar! När man kan sitta vid köksbordet och ha altandörren öppen kl 7 på morgonen har jag inget alls emot att kliva upp tidigt!

  • Nienna

    Englali - Vad typiskt! Hoppas du piggnar till fort!

  • Nienna

    Anne - Tycker också det låter som vettiga tips!

    Anja - Trist att ni måste nalla från bröllopskontot varje månad! Vi har ju inget sådant, men hade tänkt använda våra skattepengar till bröllopet, men nu måste sambon lämna in sin bil på service och då ryker minst 4-5000 kr. Turligt nog har vi inga stora utgifter kvar, det är spriten och maten och det kan jag betala med mina skattepengar. Hade dock räknat med att jag skulle få lite över så jag kunde handla kläder (för det behövs!) men det får väl vänta tills efter sommaren...

  • Nienna

    Jo, lite kläder MÅSTE jag handla... Har bara typ en tunika och ett par leggings som jag kan ha när det är varmt. Några linnen också, men inga capribyxor el dyl. Ska köpa några tunikor och leggings till och kanske nån klänning.

  • Nienna
    AnneiLund skrev 2008-05-30 09:57:40 följande:
    Närt det gäller det där med budgeten kan jag ibland bli lite varm i magen när jag läser om BT tjejer här inne som lägger betydligt mindre på sitt bröllop än vad vi kanske gör, men det är precis lika genomtänkt och som vi alla verkar vara inne på, det handlar inte om att glänsa och skina, det är en dag i kärlekens tecken och det största många av oss någonsin gjort.Sen är det en viktig dag och det är upp till en och var att bestämma hur mkt vi vill och kan lägga på bröllopet, men man får akta sig för att hamna i jämförelsens fälla och se på vad alla andra verkar lägga......jag kan villigt erkänna att jag trillar dit nästan dagligen
    Vi har ju ett "lågbudget-bröllop" och jag är faktiskt duktig på att inte jämföra med andra. Men visst kan jag bli lite avis på de som har möjlighet att lägga en del pengar på t.ex. fotograf eller hår och makeup, men samtidigt så spelar det ingen större roll. Huvudsaken är ju att dagen blir så bra som den kan och att jag får vakna upp dagen efter brevid min MAKE!
  • Nienna

    Finns det förresten några bra butiker eller outlets i Skåne när man kan handla kläder billigt? Hur är t.ex. Gina Tricot och Cubus? De verkar ju ha billiga kläder, men hur är kvalitén? Vi har ju inga såna butiker här uppe...

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-30 10:22:05 följande:
    Gina Tricot har helt OK kläder, räcker för en säsong eller två i alla fall. Billiga priser också ju, och ofta mkt snyggt. Cubus är liiite dyrare och har väl ungefär samma kvalitet, kanske lite bättre.
    Ok, får kika in hos dem då.
  • Nienna

    Fröken Planera skrev 2008-05-30 10:28:02 följande:


    Nienna! Gina tricots kläder är helt ok. Kvalitén håller gott och väl ett par säsonger. De har trendiga kläder till lågt pris. Cubus däremot vet jag inget om, men vad jag hört så är det jämförbart med H&M.
    Ok, tack! Har ju sett GT:s reklam på tv:n och de verkar ha kläder som jag kan tänka mig att ha på mig. Är det nån som vet vilken butik som är närmast om man utgår från Tollarp? Är det Lund då? Annars får jag väl åka in på Väla när vi ska till Helsingör men det kan ju bli nån av de sista dagarna vi är nere och jag vill ju gärna ha några kläder tidigare.
  • Nienna

    Kanske får ta en sväng till Lund då, har ju aldrig varit där...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.