• Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-30 19:14:13 följande:


    Åh Niennasååååå fin hon är! Supervacker klänning... Vi får väl hoppas att hon inte tar ett tillväxtsskutt nu innan bröllopet då
    Tack, ja jag är jättenöjd med klänningen! Är inte så orolig att hon ska växa så mycket på mindre än två månader, men man vet ju aldrig.
  • Nienna

    Fröken Planera skrev 2008-05-30 20:48:21 följande:


    Nienna, jag förstår precis varför du är så nöjd med din prinsessas klänning!!! Hon är ju jättefin i den!!!!
    Tack!

    Var är alla brudar ikväll då? Ni har väl inte liv och människor att umgås med? Själv sitter jag här i soffan med tv:n på och datorn i knät...
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-30 23:03:17 följande:
    Nienna: Hon är jättesöt, verkligen! Klänningen sitter jättebra ju.
    Tack! Ja, ska bara korta axelbanden lite så den kommer högre upp, hon får ju inte börja visa brösten redan som sjuåring.
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-30 23:13:08 följande:
    Känns så himla bra att vi bjöd dem på bröllopet, vi har verkligen klickat hon och jag. Vi har skitroligt på jobbet och ikväll satt vi och garvade åt saker som ingen annan förstod Skönt att ha hittat en själsfrände här i Södertälje!
    Vad kul! Det är alltid roligt att träffa folk man känner direkt att det stämmer med. Jag träffade en tjej på mitt förra jobb och vi hade skitkul tillsammans, när vi jobbade kväll tillsammans var det helgalet (då var man bara två). Nu bor hon tyvärr i Norge, men vi ses så ofta vi kan!
  • Nienna

    Här blev det tomt... Ska väl ta och krypa i säng jag också, godnatt!

  • Nienna
    Flamora skrev 2008-05-31 00:44:59 följande:
    Så fin klänning, jättesöt
    Tack!
  • Nienna

    God morgon tjejer!

    Vad händer hos er idag då? Vi ska nog mest bara vara hemma och fixa inne och ute. Ev. blir det en sväng ner till bygdegården och hjälpa till med vårstädningen där. Det blir en varm dag idag också, dock inte lika solig som igår, men det är ju bara skönt tycker jag.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.