• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu är grillen och ugnen startade, snart blir det grillat älgkött, pommes châteu, bearnaise och grillade tomater m vitlökssmör!

  • Nienna

    Åh, vad mätt jag är nu!!! Sitter på vår uteplats och surfar, solen har precis försvunnit bakom husknuten och nu börjar det fläkta lite, men i solen är det fortfarande riktigt varmt.

    Har fått lite jobb gjort också, har rensat rabatterna och så håller sambon på att olja in bron och träpallarna som ligger utanför altandörren och vår andra ytterdörr.

    Det har blivit så grönt här de senaste dagarna, träden har nästan slagit ut helt och gräsmattorna och ängarna grönskar. Äntligen är sommaren här också, helt otroligt egentligen att förra veckan var det inte mer än 5-10 grader och kalla vindar, barnen gick i mössa och täckjacka! Man får passa på och njuta av värmen nu, man vet aldrig hur länge den stannar...

  • Nienna

    Vet inte om det funkar dock, Photoshop är ju egentligen ett program som kostar en jäkla massa pengar...

  • Nienna

    Vi kommer också att handla i Danmark då vi ska ha så lite, det är inte värt resan till Tyskland då. Kommer att köpa det som har bra pris men som man ändå känner till, om det finns nåt sånt... Får väl bli JP om man inte hittar nåt annat, det finns väl överallt.

  • Nienna

    Tjena brudar! Nu ligger jag i sängen och doftar som en karamell, har precis smörjt in mig med min Summer beauty och hoppas på lite hjälp på traven. Inspekterade nyss mina ben och de är LIKBLEKA, det är väl egentligen hela kroppen men benen är värst, skulle kunna hålla ett vitt papper bakom och då skulle man inte se benet... Har ju precis fått sommar här och jag har inte rätt pigment heller, har rätt svårt för att bli brun (utom i ansiktet, nacken och på bröstet typ)

  • Nienna

    Nej tack, nån bränna vill jag inte ha. Vill bara bli så där jämnt, vackert brun.

    Har du nån Aloe vera? Det tycker jag är super att smörja in med om man bränt sig, svalkar bra.

  • Nienna

    Sist ut och först in...

    God morgon! Verkar bli ännu en härlig dag! Idag ska jag dammsuga och skura hela huset, är så härligt att få göra det och samtidigt vädra ut ordentligt!

    Men först ska jag ta och få i mig frukost!

    Ha en bra dag brudar!

  • Nienna

    kassandra - Välkommen hit!

    Pumpkin - Låter som en helt underbar dag! Vad härligt att den blev som du önskade!

  • Nienna

    Hallå tjejer!

    Idag blev det grillat igen, svärmor bjöd på grillad fläskfilé. Trist nog blev vädret sämre när vi skulle grilla, men hon har en inglasad altan så vi kunde sitta ute i alla fall.

    Ser inte direkt fram emot den kommande veckan, jobb 6 dagar av 7, men sen är jag ju ledigt fram till midsommar! Barnen räknar ner till Skåneresan, bara 10 dagar kvar...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.