• EldHav

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Håller med, och gnäller lite på män i allämnhet, eftersom jag inte kommer på ngn speciell händelse just nu
    Idag ska jag o dottern till Skånes Djurpark med grannen o hennes son. Borde verkligen klä mig, och äta frukost, vi ska höras nio...

    Tror jag ska ha shorts på mig även om det ser lite molnigt ut, kanske ger lite färg ändå

  • EldHav

    Här va det tomt!
    Varit på Skånes DJurpark idag, lagom underhållande.
    Var ensam när jag kom hem (med dottern såklart), så jag tog mig ett par shots Det snurrade till bra i planeten, man dricker ju sällan eller aldrig nu för tiden!
    Det va lite roligare att laga mat och göra allt man måste

    Imorgon ska vi kolla smoking/kostym på Kappahl, ngn tipsade R om att det skulle finnas där

  • EldHav

    Det va ngn kostymnisse som sagt att de hade smoking på Kappahl, men jag är också skeptisk. Lika bra att kolla upp det

    Dock är R bakis idag... Han visste ju att det va dags att kolla bröllopskläder idag. han kanske är redo att sticka vid 2-3... aningens sent kan jag tycka.

  • EldHav

    51 pers har vi kommit upp i, inkl oss. Känns ganska lagom

    Puh, nyss sprungit, duktigt av mig Men det gick väl jämnt ut med de två chokladbitarna jag åt innan, en hel Mars o En dubbel Bounty... Så dumt att ha kvar sånt från helgen!

  • EldHav

    Min klänning ser inte ut som på bilden... Den kom idag, jag var sååå glad, och längtade, sen såg jag broderierna... påklistrade med glitterpaljetter F*n vad jag ångrar mig!!

  • EldHav

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-20 22:12:53 följande:


    Eldhavshit såg ju ditt inlägg innan och skulle svara direkt men blev avbruten...Vad är det du säger! Var klänningen inte fin Så fruktansvärt tråkigt att bli besviken. Hade du beställt från Kina?Vad ska du göra?*kramar om*
    Jo, den va ganska bra ändå, men broderierna är enligt mig inte alls som på bilden. Ska dock byta ut underkjolen med ringar till en med mindre volym, det ser hel-galet ut annars! Man ser liksom vart ringarna är på tyget. Ska lägga upp bilder så småningom.
  • EldHav

    Ska iväg o visa Tupperware nu, ska försöka ordna bild på klänningen senare!

    Puss o kram alla blivande brudar!!

  • EldHav

    Jag syr en egen underkjol i tyll och interlock nu Den blir med all säkerhet bättre än den jag fick från sheshopping. Kan nog ha den under min hemmasydda klänning också, så jag kan välja vilken jag ska ha

  • EldHav

    Anettan; Ush ja, vals... Funderar på att skaffa ståhätteskor tills den... Min sambo är inte det minsta taktkänslig, eller följsam... Dessutom kan han inte vals heller

  • EldHav
    Annim skrev 2008-05-23 09:17:58 följande:
    Eldhav;*skrattar* stålhätte skor!!!???!!! Ja, här har vi som tur är lika dålig taktkänsla när det gäller vals båda två!!!Anettan:Den går säkert bra att dansa till!Charlotte Perelli vidare till finalomgången!!!! yihhhaaaaa!Nu tar vi åter hem segern till Sverige! Lr Hur!?!
    hehe, ja, stavningen är ju så lagom bra ibland

    Jag hejjar på Island´s bidrag i år, de är ju fräckast!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.