Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hur mår han, Anettan???

  • Fröken Planera

    Hej tjejer! Ni har varit effektiva på att skriva idag. Det tog en lite n stund att läsa igenom.
    Anja: Vilket superfint hus!!!! Ska de bygga såna där på Östra torn? Man ´kanske borde hålla ögonen öppna på riktigt!!!

    Nienna!!! Nu gör du så att vi andra hamnar i dålig dager igen. Baka tårta mitt iveckan så där!!! JAg som ändå är utbildad bagare och haft eget bageri borde kanske klara av att baka en tårta hemma åxå...?

  • Fröken Planera

    Oj, mycket godissnack här nu, tycker jag.. Jag har en stor burk Philadelphia på jobbet som kanske skulle passa dig till nån cheesecake, Anja Hur många cheesecakes får man på 1,65 kg Philadelphia??? =)

  • Fröken Planera

    Hahahahahaha!! Anja, du är ju för go.. Jag läste just ditt inlägg på tråden om idioten som säger sig vilja dra sig ur sitt bröllop. hahahaha Bra kommentar, klart man inte ska missbruka Mc Dreamy. hahahaha
    Jag ´bestämde mig för att inte svara på idiotens tråd, för det måste ju bara vara för att provocera!"!!

  • Fröken Planera

    mmm.. du bara frestas, Nienna. Personligen är jag sjukt förtjust i tårtor med frukt. Men favoriten är ändå en god hembakad kanelbulle.mmmm Det finns nog inget godare i hela världen!!!


    Nienna skrev 2008-04-17 19:05:49 följande:
    Ja, moussétårtor var ju inget för mig, har jag konstaterat idag. Marängtårtor kan vara goda, men då måste det vara grädde mellan eller ovanpå! Och till chokladtårta skulle jag nog också vilja ha lite grädde.
  • Fröken Planera

    Men Nienna, hur stor familj har du egentligen? Har ni såna där familjefikor, då ni sitter och fikar hela familjen?? Du bakar verkligen hur mycket som helst!
    Jag hade aldrig klarat av att ha så mycket godsaker hemma, jag hade ätit ihjäl mig!

  • Fröken Planera

    Ja, det inlägget är ju BARA för att provocera. INGEN människa an vara så jäkla korkad, och OM han nu är så korkad, så förtjänar han ingen uppmärksamhet... Men visst var det underhållande att läsa...

  • Fröken Planera

    Anja, vad kul att du fått fler timmar på jobbet,förresten! Jag fick med mig min arbetskamrat till Panduro outlet. Jag hade ingen aning om att det fanns, faktiskt. Men de hade små korthållare som såg ur som isbitar. Jag bad henne lägga undan allihop tills imorgon. Tänkte att man kanske kan ha dem som placeringskorthållare på bröllopet sen..=)

  • Fröken Planera

    Jag får nog hålla mig ifrån datorn på lördag kväll. Åker ju iväg på söndag förmiddag., så det blir väl mys med familjen på lördag. Lite god mat och nåt spel kanske.. Kevin är ju så förtjust i sina sällskapsspel... Sen får jag inte träffa dem på en hel vecka, ju..=(

  • Fröken Planera

    Englali, visst är det sorgligt med alla tonåringar som mår så dåligt! Min syster och hennes familj är ju "Familjehem" för tonåringar. Där har man sett och hört alldeles för muycket, känner jag. Det är bara att inse, jag har vuxit upp i en "Skyddd verkststad" där alla varit lyckliga hela tiden (i alla fall utåt) Det verkar som att mina föräldrar inte velat att vi skulla höra om tråkigheter. Det var väl lättare att skydda sina barn mot allt sånt på 70-80-talet än vad det är nu.
    Jag blir så ledsen när människor som mår så dåligt inte kan se någon annan utväg än att ta sitt liv!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.