• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Funderar också på att beställa därifrån eller från figleaves, jag har kommit fram till att jag måste ha strl 65E och det finns ju inte på så många ställen...

  • Nienna
    Alvaereva skrev 2008-06-10 21:21:02 följande:
    Nienna skrev 2008-06-10 21:00:55 följande:
    jättefina bilder!! mina bilder ska min brustärna ta. hon ska fixa lite med dom i potoshop också så att jag inte ser ut fullt ut som moby dick tänkte också tatuera mig som en morgongåva till adam, vad tror ni om det? först tänkte jag ett enkelt litet hjärta, men nu är jag lite mer sugen på en text tillägnad honom. hur låter det? det ska iallafall vara så att det får plats innanför trosan
    En text tycker jag vore jättefint, har faktiskt funderat på samma sak. På våra nuvarande förlovningsringar har vi frasen "Si vis amari, ama" graverat på utsidan och när vi byter ringar (för att de ska passa med vigselringarna) vill jag inte ha samma på dem, så då funderar jag på att tatuera in frasen istället. Vill ju inte tatuera in hans namn, men ändå nåt som har anknytning till honom.
  • Nienna

    furillen - Jag körde på två ombyten (vitt och rött), hade även skorna och smyckena jag ska ha på bröllopet. Hade tänkt ha de vita underkläderna på bröllopet men jag har vuxit så BH:n har blivit för liten... Det röda tänkte jag ha på vår bröllopsresa, det är lite sexigare.

  • Nienna
    furillen skrev 2008-06-10 21:36:06 följande:
    man har ju sett en hel del fina secret box bilder på fotografers hemsidor men känns som att det är ju tjejer som ser galet perfekta ut, inte liksom som man själv gör...plus att jag tycker allmänt att det är lite jobbigt att posa på foton och blir nästan aldrig nöjd med hur jag ser ut.men hoppas väl att kunna komma förbi det och få några bilder där jag ser lite naturlig ut. och så vill man ju gärna se lite snygg ut också men vafan, vill han gifta sig med mig måste han väl gilla vad han ser?! får väl lita på det och ta en sup innan
    Haha, jag ser långt ifrån perfekt ut och jag blir heller aldrig nöjd med hur jag ser ut på bild om jag ens fastnar på bild, oftast står jag bakom kameran! Men jag blev jättenöjd med mina bilder iaf!
  • Nienna

    furillen - Tack! Ja, bilderna är ju helt oretuscherade, men hon gjorde ett jättebra jobb med ljus och vinklar osv. Dessutom är de ju tagna i januari när man är som mest blek och glåmig, hade jag vetat om det ett tag innan hade jag nog solat lite solarium men bestämde mig lite hastigt och lustigt då jag ändå skulle ner till Sthlm.

  • Nienna

    Fröken Planera - Jag tänker inte tatuera mig som morgongåva, men nån gång skulle jag vilja tatuera in frasen jag nämnde. Jag har även två tatueringar till planerade, men jag tar mig aldrig råd att göra dem, men nån gång... Tatuerade mig första gången för ca 7,5 år sedan och jag har längtat efter att göra det igen sedan dess, men det tog många år innan jag bestämt mig för motiv så det är inget jag hastat fram. Samma med min första tatuering, den hade jag velat ha i flera år innan jag väl gjorde den.

  • Nienna

    Englali - Klart man får! Frågar som Pumpkin, vad har hänt?

  • Nienna

    Vilken dålig stil! Och oavsett så svarar man väl!?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.