• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Blev det bara jag kvar?

  • Nienna

    Snitte - Har inboxat dig...

    God morgon! Här är det mulet och regningt, vilket jag faktiskt är glad för! Är ju inte så skönt att tillbringa hela dagen på ett tåg när solen steker, men det brukar ju kunna vara rätt svalt på tågen.

    Nu har jag packat det sista, ätit frukost och nu ska jag väcka barnen och få dem i ordning, sen vid 9 åker vi hemifrån.

    Ni får ha en bra dag tjejer, så ses vi senare!

  • Nienna

    Hej hej brudar!

    Nu är vi en bit på väg, är snart i Hudiksvall. Sitter nu på X2000 och här finns det både internet och uttag så jag slipper bli strömlös.

    Englali - Det blir ca 11 h tågresa, inkl. två byten, är framme i Hässleholm vid 22 ikväll.

    Anja - Vad trist att det blivit bråk, men jag förstår att du måste prioritera Daniel! Din frånvaro kommer nog att märkas rätt bra! Men du måste ju kika in här ibland så du ser när jag kommer till Lund, skulle vara så kul att träffa dig! Min "brud-tvilling"!

    Pumpkin - Trist att råka ut för en sån oförutsedd utgift!

  • Nienna

    Grrr, tåget har problem och nu när vi snart är i Gävle är vi 20 minuter sena, jag hoppas de kan köra igen det och att vi inte blir något mer försenade. Jag hade ju räknat med att vi skulle hinna köpa mat på Sthlms C, för vi är inte framme i Hässleholm förrän 22 och barnen iaf måste ju ha middag! Men nu är jag tveksam till om vi hinner, vi kommer bara att ha 30 min på oss om de inte kör igen nåt och om det är som sist är det lite krångligt att ta sig till det andra tåget.

  • Nienna

    Anja - Jo, krisar det så får vi köpa nåt i restaurangvagnen, men det är ju så förbannat dyrt och sen är det ju inte säkert att det som finns duger, hamburgare funkar ju däremot alltid.

    Ojoj, 38 dagar! Snart bara en månad...

  • Nienna

    Jag skulle ju också gå ner i vikt, men det har inte blivit nåt av med det... Men jag har ju korsetten, får snöra mig i den under själva vigseln och fotograferingen och sen släppa ut magen innan middagen.

  • Nienna

    Grrr, nu är tåget en halvtimme försenat, vi kommer aldrig hinna köpa nån mat på Centralen! Får väl köpa dyra plättar till ungarna på tåget och själv vara utan tills vi kommer fram...

  • Nienna

    Nu är vi äntligen på Malmö-tåget, det var bara att springa från det ena tåget till det andra, ingen tid att köpa nånting...

    Pumpkin - Såg du att jag vinkade?

  • Nienna

    Anne - Tackar tackar, jag håller inte riktigt med men nästan... Tyvärr verkar det som att vi aldrig kommer att komma fram, just nu står vi stilla i Norrköping och ska tydligen stå här i ca 30 min, sen brinner det på banvallen runt Mjölby så man vet ju aldrig när man kommer förbi där. Det blir en sen kväll...

    Pumpkin -

  • Nienna

    Bellanote - Oj då! Ja men det kanske var tur att det hände innan bröllopet i alla fall då!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.