• EnaOline

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    jag bor i norge o tog första bästa jobb, då blev det jobb inom barnomsorgen, på en avdelning, med bokstavsbarn (adhd) och en avdelningsledare som tycker att barnen ska få göra precis som de vill, för det är synd om dem, så vi har en decibell mätaree där som lyser konstant rött, hela dagarna (lyser rött när ljudnivån är ohälsosam för ens stackars öron) Jag är egentligen utbildad inom kultur o museisektorn, och har nyligen fått jobbet inom just det jag är utbildad inom. Jag ska b la planera olika aktiviteter för barn och ungdomar och dokumentera. Ska bli så kul att slippa skitstället, kärringen som är så jäkla sur o otrevlig o ljudnivån! Helt sjukt att jag håller på att få tinitus på grund av att avdelningsledaren tycker synd om barnen, ja de har adhd men de behöver lik förbannat ha konsekventa vuxna i sina liv. *suck* hehe

  • EnaOline

    men det är ju uppsägelsetid osv.. och jag är så less på stället så jag spyr. hur ska jag stå ut hela sommaren fram till hösten? usch!

  • EnaOline

    ja verkligen! det sak bli så kul. Just nu känns det inget kul att betala av csn o jobba med något helt annat..

  • EnaOline

    jo visst är jag glad över att jag har ett jobb, men jag hoppar gärna över att få tinitus på grund av mitt jobb. Eldhav, varför förväntar du dig ett nej?

  • EnaOline

    å så trist eldhav... förstår att det blir svårt att fokusera på bröllopet då..

  • EnaOline

    Alvaereva guud så vacker brudklänning!

  • EnaOline

    vad kul! grattis o lycka till!

    usch det känns så jobbigt att behöva vänta på klänningen ännu en gång, han måste ju sy en helt ny klänning och sen skicka hit den *suck* jag fattar ärligt talat inte hur folk kan med (de som jobbar på posten) stjäla ens post?

  • EnaOline

    det lät ju väldigt rimligt!
    min kostade 1200 med frakt samt bolero, och försäkring, vilket jag är så glad över att jag betalade, för nu får jag klänningen uppsydd igen, utan att behöva betala ett öre.. schysst tycker jag! hur lång tid tog det tills du fick hem den?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.