• Cissit

    socker med deko. på

    Det är väl isåfall kristyren som skulle kunna bli "dålig" eftersom den ofta innehåller äggvita (beroende på hur man gör den). Men även kristyr med äggvita håller någon månad om man förvarar den i rumstemperatur i en lufttät burk.

  • Cissit
    Kirsto skrev 2008-04-17 23:03:42 följande:
    Jag läste nånstans att 3 månader är ett bra riktmärke för kristyrens hållbarhet, längre om man använder äggvitepulver istf äggvita. Å andra sidan är det ju en pyyyyytteliten klick, så ni lär ju inte matförgifta era gäster om de är någon dag äldre tänker jag.
    Ja det låter bekant! Och nej jag tror inte det är någon fara för matförgiftning faktiskt :P Äggvitepulver är verkligen att rekommendera, jättelätt att jobba med tycker jag!
Svar på tråden socker med deko. på