Inlägg från: Diamonds are a girls best friend |Visa alla inlägg
  • Diamonds are a girls best friend

    Hörrni brudar!

    Jag blev bjuden på en möhippa där vi skulle på spa, bo på hotel och en massa dyra grejjer, skulle gå på mellan 2000-3000:-/person Hade inte dessa pengar och visste att bruden inte ville ha en möhippa där flera fick tacka nej pga priset, men tärnan lyssnade inte på mig. Fick då tacka nej för jag hade inte ekonomi att vara med. Fick sedan höra att flera hade tackat nej och att man gjort om planerna till en billigare variant, men tärnan informerade inte mig om detta utan jag missade chansen att få vara med, plus att ja höllt på att göra bort mig när ja träffade bruden och tänkte fråga om det var mysigt på spa, men blev att ja bara fråga hur hippan var som tur var. Så det kändes lite trist. Kände mig väldigt utanför, så de var enligt mig en mindre lyckad planering av möhippa.

  • Diamonds are a girls best friend

    Det är bra att alla kan vara delaktiga, det var inte så mkt att det var en dyr hippa som jag blev arg på utan det var att hon inte brydde sig om att berätta att allt var ändrat... så viktigast är nog bara att alla har en chans att vara med!
    Sen är det bara att se till hur bruden är, en del vill ju ut o skämma ut sig på stan men andra vill inte alls, oftast har vännerna koll på detta.

    Misstänker att mina kollegor kommer dra ut mig på stan med pinsamheter...hm, vet inte om ja gillar det men men får se om mina misstankar är rätt

Svar på tråden Hörrni brudar!