• Aleta

    Hörrni brudar!

    Pinsamma spex på sta´n som att sälja kyssar och annat trams skulle jag tycka var hemskt. Hellre en mysig picknick med tjejerna. Upplevelser är kul, men kan vara dyrt förstås. Vill man hålla nere kostnaderna kan man ju göra lite enklare saker som minigolf och badhus kanske. Det viktigaste är ju att träffas.
    En kul kidnappning där bruden blir totallurad är mycket värt.

  • Aleta

    Polisgrejen är bra.
    Hade en kompis som blev kidnappad på liknande sätt, fast det var inga kompispoliser utan de lyckades övertala några som var i tjänst.
    Den blivande frun hade på uppdrag av svensexegänget tagit sin blivandes körkort.
    Sedan stoppades han i bilen och när han inte kunde visa körkortet så körde poliserna hem honom. När han öppnade dörren så var hela svensexegänget där.

    Eller denna, också en kompis. De lurade honom att han skulle hålla ett föredrag under en konferens. Han fick program hemskickade till sig och de hade även en sekreterare som kontaktade honom från konferensstället. När han kom dit så fanns det skyltar och sal och folk som satt och väntade, Han började hålla sitt föredrag, men publiken (inlånade kompisars kompisar som han inte kände) var lite stökiga. Det ringde i mobiltelefoner, en del gick ut, de hostade och ställde konstiga frågor. Plötsligt kom svensexegänget in och avbröt, men han fattade inte att hela föredraget var en bluff (konferensen fanns på riktigt och pågick i salarna runt omkring) så han protesterade och ville inte följa med. "Inte nu, ser ni inte att jag är upptagen!". När han väl fattade att allt var iscensatt så blev han totalpaff kan jag lova!

  • Aleta

    Nej ,jag förstår, jag menade bara att trots att ingen kände någon polis så var de hyggliga och ställde upp.

Svar på tråden Hörrni brudar!