Inlägg från: matteve |Visa alla inlägg
  • matteve

    080809 del 4

    Samma här, har varit mycket på G! Min Matt har tagit sin examen, så jag har varit i USA och hälsat på. Nu ses vi inte förrän veckan innan bröllopet, å jag längtar redan ihjäl mig... Men jag håller mig upptagen, så det ska nog funka.

    Förra veckan var jag på provuppsättning och sminkning... Blev helnöjd och hon som fixar allt är en supergo tjej! (finns ngn bild i mitt galleri) Sedan har jag inhandlat väska och ett par läckra brudskor (i USA - väldigt billigt!)

    Nu måste jag sätta igång med vigsel- och festprogrammen (som tostmadame får fortsätta på!). Sedan väntar jag på att få prova min klänning och bestämma slöjan till. Ska bli så kul!! Har nästan glömt hur den ser ut i verkligheten.

    Tiden går så fort, fatta att det snart bara är 2 1/2 månader kvar!!

    Hur går det för er andra?

  • matteve
    ElinJonas skrev 2008-05-19 17:50:09 följande:
    Hejsan! Va ett tag sedan. händer en hel del. På torsdag kommer prästen hem till och för att prata om vigeln, veckan därpå ska vi träffa fotografen och gå igenom allt.Nu har jag äntligen fixat en morgongåva och hittat parfymer till både mig och jonas.
    Ja, just det! Parfymer får man ju inte glömma...
  • matteve

    Låter jättefint med svävande lyktor!

    Jag har nog en massa kvar.. mycket smågrejer, men ska även beställa matts vigselring, köpa slöja, göra vigsel- och festprogram... måste kolla igenom allt. Gahh!

    Hur går det för er andra?

  • matteve

    Åh, vad skönt att höra! Kan inte fatta att det kunde få ske! Men då kan du ju slappna av nu iaf.


    AoM skrev 2008-05-22 22:32:40 följande:
    Nu kan jag berätta att innan jag hann ringa från lunchrasten hade herrgården ringt upp mig! Det var tjejen som vi har haft all kontakt med tidigare, hon var jätteupprörd och kunde inte förstå hur ett så allvarligt misstag hade skett! Hon berättade även att hon hade sammankallat personalen till möte osv. Kändes bra att hon tog det på ALLVAR!! Så nu kan jag andas normalt igen :)Vi ska dit på lördag och proväta vår meny, återstår att se om deras möten har givit effekt!
    Grattis nilia! Ni måste vara jätteglada!
  • matteve

    Virvel: Såg jättebra ut med tre ringar, verkligen vackra med!

    Jag har hittat något som jag ska ge till mina närmsta väninnor på bröllopet! Vi är 5 tjejer som hållt i ihop ända sedan gymnasietiden och har utvecklat en underbar vänskap. Eftersom jag nu efter bröllopet ska flytta över atlanten, så vet vi ju inte hur ofta vi får se varandra.. så jag vill ge något som vi alla kan ha likadant av. Hittade detta www.bluenile.com/sterling-silver-bracelet-love-knot_6892&nav1=bracelet_channel.asp&show_all_pages=1&catid=83&set_shape= som jag tänkte ge tillsammans med ett personligt kort! Vad tycker ni? Är jätteenkelt, men ändå vackert.

  • matteve

    Hittills har 79 tackat ja, men OSA går ut den nu den 15:e. Tror att vi blir ca 100 gäster totalt. Vi bjöd in många från USA, men visste att många av dem inte skulle kunna komma. Men 26 har hittills tackat ja och bokat flyg/hotell - kul!!

    Jag håller på att bubbla över av kärlek, förväntan och lycka!!! Jag vill bli Hans NU, vill börja vårat liv i Washington tillsammans NU!!

    Skönt att det bara är två månader kvar nu!

  • matteve

    Jag kan absolut förstå vad ni menar Kärleken mognar. Blir tryggare på ett annat sätt, kan jag tänka mig.

    Visst kommer vi att mogna tillsammans, men tänker även på mamma och pappa (61 o 70 år gamla) som har varit gifta i 37 år - jag kan fortfarande hitta dem kyssandes å fnissandes i köket. Det är mysigt! Likaså Matts pappa och hans fru sedan 14 år är fortfarande som förälskade tonåringar och kan inte vara utan varandra i två minuter!

    Det är såklart högst individuellt, men hur som helst, oh, vad jag ser fram emot att dela mitt liv med mitt hjärta!

  • matteve

    Åh, vad alla är igång med fixande å trixande!

    Jag har klänningen hemma nu!!! ÄLSKAR DEN!!! Fatta att vi snart är där.. kommer ihåg när min "countdown" stod på 250 dagar kvar! Nu är det 45!

    Tjejer, snart gäller det!!! *glad*

Svar på tråden 080809 del 4