Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    080809 del 4

    Ja grattis pa 2 manader fore-dagen

    Jag ar dock lite nere for jag kommer inte att fa nagon mohippa Min syster bor i Sverige och har inte rad att komma over fore brollopet och de kompisar jag har i England ar utspridda, kanner inte varann och tror sakert allihop att "nagon annan ordnar nog nagot". Har vadrat min oro till min pojkvan i hopp om att jag skulle upptacka att han kanske dolde nagot, men det verkar tyvarr inte sa. Han sa namligen tom att han kunde stalla in sin svensexa om det kandes jobbigt for mig! Det vill jag inte saklart. Men det tyder ju pa att han antagligen inte vet nagot.

    Jag har i princip ordnat en egen liten mini-hippa med mina tva systrar nar de kommer over nagra dagar fore brollopet, bara vi tre. Men det kanns sa trakigt att ingen har anstrangt sig for att overraska mig. Kande mig helt nere pga detta i helgen nar jag just forstatt att m2b inte doljer nagot.

    Ah well, ska sluta tycka synd om mig sjalv...snart kanske

  • Bride in England
    Nufsan skrev 2008-06-09 10:48:19 följande:
    Jag tror inte heller jag kommer att få ngn då alla även här är utspridda och inte känner varandra. Känns lite så där... men det är ju inget man kan göra åt det tyvärr :-/När det gäller svensexa för min blivande så har jag lite fingrar med i spelet där, mest för att han är orolig att det blir nå tok och han vill hellre göra ngt roligt och så.. Sen är hans kompisar också väldigt utspridda så jag har försökt föra ihop dom.Bride in England skrev 2008-06-09 09:58:15 följande:
    Det ar det jag onskar att nagon kunde gora for mig - min syrra kunde ju tex bett m2b om numret till en av mina kompisar har och bett henne ordna nagot... jag skickade till o med en lista med emailadresser till alla min kompisar till min syrra for langesen och sa att det var "ifall att" ungefar.. Det ar bara det att om det var tvartom hade jag sjalvfallet ordnat nagot... Sa man blir lite ledsen.
  • Bride in England
    Virvel skrev 2008-06-09 18:04:42 följande:
    Idag har vi OSA. Vi har 48 st som tackat ja. 3 som tackat nej och 5 st ( 2 par och en singel)som ännu inte har svarat.Hur går det för er andra med OSA?
    De flesta har faktiskt varit ratt bra pa att svara - har fatt jaga en kompis fran Sverige som da sms-ade tillbaka o sa att de (hon plus man och ett barn) inte kunde komma. Tycker det ar sa trist att man inte hor av sig da!! Nar man anda vet. Vart OSA var 2 juni och jag jagade upp henne igar.

    Hoppas ni far in resten av svaren snart Man far val ge det nagra dagar for folk innan man borjar jaga svar.
  • Bride in England
    Emkalo skrev 2008-06-09 21:02:04 följande:
    Förresten fick jag ett kort med posten idag.... "Nu närmar det sig! Gör dig beredd!".... Jag ser att det är min systers handstil även om hon har försökt skriva lite annorlunda :) Så kanske i helgen?! Min m2b ska på en annan killes svensexa i helgen (fre-sön) på Gotland och han sa (lite halvmysko) att hans mamma gärna ville ta vår hund med sig ut i skärgården på lördag?!?! Så jag får väl vara beredd på lördag :)
    Oj oj oj, ja du far nog var beredd i helgen later det som!! Kul!
  • Bride in England

    Min far inte heller se min klanning. Svarmor 2b syr den at mig och doljer den med en stor sjal varje gang vi kommer pa besok. En gang stukade hon nastan lilltan for m2b var pavag upp till syrummet och hon insag att modelldockan inte var overtackt Han vill inte se klanningen heller, han vill inte ens veta vilken frisyr, smycken eller skor jag ska ha

  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-06-16 11:38:29 följande:
    Den här tråden vill ja inte läsa... Jag ahr precis flyttat och NU ska vi börja ta tag i planeringen. Allt stort är bokat, men jag vet itne vilken frisyr jag ska ha eller hur man beställer blommor. Men det ordnar väl sig hoppas jag.I mitten av juli åker jag hem till mamma för att sy klänningen.(Hon ska alltså sy den, inte jag.) Det ska bli spännande!
    Jag har inte heller bestamt frisyr eller bestallt blommor Allt ordnar sig salange de stora grejorna ar bokade!!!
  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-06-16 14:58:55 följande:
    Jo, det är sant. Jag ägnar mycket tid åt att bli arg över vår kontaktperson på cateringfirman. Hon är verkligen inte klok. När man vill ägna tid åt att skriva roliga beskrivningar på gästerna till festprogrammet så står man istället vilsen över att någon ägnar sig åt att ljuga för en, trots att kunden alltid har rätt. Bride in England skrev 2008-06-16 12:02:35 följande:
    Fy vad trist med dalig kundservice, sant kan man klara sig utan. Kan ni byta kontaktperson eller skulle det orsaka annu mer krangel?

    Jag ar ocksa just pa gang med att skriva roliga gastbeskrivningar, det tar ett tag men ar vart det!!
  • Bride in England

    Tack I like them! Fick leta land o rike runt efter dem eftersom ingen hade min storlek men nu ar de har

    Ja man behover inte riktigt hora fran alla att det inte ar lang tid kvar, vi vet redan!!!!

  • Bride in England
    lisa07 skrev 2008-06-26 09:34:00 följande:
    Hjälp!JAg har ett problem. Har köpt en jättesnygg brudklänning som jag verkligen gillar, men jag hittar inga underkläder som jag kan ha under. det är en klänning med band som går i kors i ryggen och framtill är det liksom bh-modell. Så jag har provat med axelbandslös bh, men den syns både fram och bak, jag har provat med korsett, men klänningen är lite transparent, så det lyser igenom + att jag fick fula veck vid skulderbladen av korsetten. vad ska jag göra?? Någon som har någon bra idé?
    Hej! Kan du inte testa en BH dar du kan korsa BH-banden? Om du koper en "axelbandslos" med borttagbara band kan du fasta dem som ett kors istallet om du forstar vad jag menar... Sen kanske du t.om kan fasta klanningens band i BHn's sa att den inte syns. Men du kanske redan hade testat detta! Hm...annars vet jag inte, det ar svart. Kanske en BH med genomskinliga band?
Svar på tråden 080809 del 4