Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    080809 del 4

    Tessan K skrev 2008-06-26 09:02:46 följande:


    Tack , va gulliga ni är ! Är tacksam för min pappas inställning, han vill att vi ordnar med begravning så snart som möjligt så att vi efter den kan fokusera på bröllopet och glädjen med det.Tror också att farfar på något sätt är med oss den 9 augusti.Idag ska vi först till begravningsbyrån och sedan ska jag och min sambo till sommarhuset och planera bröllop - verkligen tvära kast mellan glädje och sorg!Lycka till med allt planerande, idag är det 44 dagar kvar
    Beklagar sorgen Jag vet att din farfar kommer att vara med dig pa din stora dag och kanna gladjen med dig, pa det stalle han befinner sig pa nu. Kramar!
  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-06-25 14:32:34 följande:
    Vilken tur att jag inte har planerat så mycket och så länge! jag se det som att ordna en konferens. Allt praktiskt ska fixas innan och sedan fixar man det roliga med sprit
    Det beror nog pa nur mycket man har att fixa. Jag ar totalt sonderstressad av allt som maste fixas nar man har ett heltidsjobb att skota ocksa. Och da snackar jag inte smadetaljer som gavor till gasterna eller vilken farg pa blommorna man ska ha utan hyra bord, dukar, tallrikar osv!! Inte mycket till fest utan det. Ska bli saaaa skont nar dagen ar har!!!
  • Bride in England

    Hur hinner ni med allt under veckorna? Hade varit sa skont att ha tid att gora saker i veckan - for oss blir det helgerna. Sa ja, jag kanner mig lite smatt stressad just nu. Alla dessa sma saker som maste goras. Gravera ringarna, fixa serveringspersonal (ok det ar en stor grej), hyra dukar och porslin, fa tag i glas, gora bordsplacering, skriva och designa festhafte, kopa dekorationer...ja det ar massor! Och anda har vi jobbat jattehart med brollopet i nastan ett ar. Da fixar vi iofs allting sjalva samt har bada heltidsjobb och kommer hem vid halv atta varje kvall. Kanske darfor jag kanner mig sonderstressad?! Men nu borjar jag aven kanna ett pirr i magen, ser saaaa mycket fram emot dagen! Tank tjejer, drygt en manad kvar nu bara!!!!!

  • Bride in England

    Nagon som borjar kanna sig lite pirrig infor att snart byta namn?? Ni som ska byta alltsa Jag har just skapat mig ett hotmail-konto i mitt nya namn, bara sa ingen snor det!! Men jag ger inte ut nya adressen forran jag faktiskt bytt namn.

  • Bride in England

    Tessan K: Ja jag kommer ocksa bli jattenojd med mitt nya namn, det ar bara det att det ar engelskt sa det kommer kannas ratt konstigt till att borja med! Men jag har ovat pa min nya signatur iaf

  • Bride in England

    Tessan K:

    Ja jag inbillar mig det, men det ar klart att det kanns konstigt att byta namn iallafall

    Gifter mig i England - tankte saga att det ar 5 veckor kvar fast det vet du ju redan Sen blir det flytt till Sverige inom snar framtid forhoppningsvis!

  • Bride in England

    Ja jattekul!! Spannande Det kanns inte alls lange sedan det var tre manader kvar. Det kommer att ga jattefort nu fram till brollopet...iiiih!!!

  • Bride in England

    I helgen ar det 4 veckor kvar. FYRA VECKOR!!! Det ar ingenting! Hur har det gatt sa snabbt helt plotsligt?? Ah jag onskar att jag jobbade deltid!!!

  • Bride in England

    iiiiiih! En manad! Fast "drygt fyra veckor" later annu mindre, man vet ju hur fort veckorna swischar forbi. Hade behovt ta ledigt nagra dagar fran jobbet men har inga fler semesterdagar att ta ut efter att ha tagit ledigt runt brollopet samt smekmanad. Far kanske ha "migran" en dag

Svar på tråden 080809 del 4