Inlägg från: Nufsan |Visa alla inlägg
  • Nufsan

    080809 del 4

    Har också funderat på ngt inför minglet, men tror vi hoppar det tror jag, så mkt att hålla koll på ändå och jag har inte planerat för det, men kanske låta det stå lite skålar med salta pinnar framme så får man ta det om man vill..

  • Nufsan

    Här blir det bröllopsresa nästa sommar, när våran skrutta är lite större!

    Gällande sminkning så vet jag inte så mkt för jag ska dit på fredag Ska bli jättespännande och imorgon ska jag fixa det sista med klänningen... eller inte jag utan hon som syr

  • Nufsan

    Jag har en svägerska som är alldeles till sig av bröllopet och kommer med typ nya idéer och förslag hela tiden och hon har verkligen inte förstått vad en budget är för ngt!

    Jag anser som många andra att man inte behöver ha nån nattmacka eller korv med bröd etc etc efter att man har ätit en massa mat och tårta, men hon anser att det är "fattigt" att inte bjuda på mer och jag blir galen.. Det kommer dra iväg med minst 2000 kr om vi ska genomföra det hon tycker är okej.

    Snart säger jag åt henne att om hon betalar så fixar jag det gladeligen!

  • Nufsan

    Tack tjejer! Hon har inte gift sig än så hon får väl göra det själv sen då

    Vi kommer ju ha snacks efter mat och tårta så det blir ju inte helt tomt och folk lär ju dricka... vi bjuder ju på all alkohol också juh!

  • Nufsan

    Chamor, gud så dåligt! Är de bra skäl till avbokningarna??

    Här misstänker vi att 3 st inte kommer att komma på bröllopet och hör de inte av sig innan så kommer jag att ringa och gör mig osams med dom.

    Vi är klara med bordsplaceringskorten och de blev kanonfina, kan försöka fota dem och lägga ut dem ikväll.

  • Nufsan

    Chamor, som du säger så lär de ju ha haft på känn bra många veckor redan att ekonomin ser ut som den gör...

    De jag misstänker inte kommer att komma hade jag redan placerat vid bordsändan, men med i häftet kommer dom att stå iaf, men men. Bara hoppas att han som det gäller tar sitt sunda förnuft till fånga och dyker upp!

    Ngn av er som vet vart jag kan hitta en topcake till tårtan?? Jag har totalt glömt att beställa via nätet och nu lär jag väl inte hinna få nån om jag inte hittar i nån affär. Vart säljes sånt??

  • Nufsan

    Chamor, okej... undra om jag vågar lita på att de skickar dem direkt då

  • Nufsan

    Hej tjejer, jepp nu är det bara en vecka kvar

    Var och blev provsminkad igår och det blev kanonbra. Nu kommer en vecka som lär bli tokspäckad med allt som ska fixas in i det sista.... Själv ligger jag och vrider mig redan nu när jag ska sova för jag tänker på allt

    Hoppas ni får en härlig dag och måtte vädergudarna vara med oss och ge oss det bästa vädret som kan erbjudas

  • Nufsan

    Nu är jag sur... kollade min mail idag och ser att min en kompis tackar nej till bröllopet... och allt är klart... programmen upptryckta, bordsplaceringen är gjord, jag tror jag blir galen!!!!!!!!!!!!!!!

    Hennes ursäkt är att hon har en tenta som ska göra vecka 35 och inte har pluggat på hela sommaren, så jävla dåligt... Hennes sambos morfar har dött och de har urnsättning den 11 augusti så han kan inte av ngn anledning

    Här regnar det också idag... kunde inte vara bättre NOOOOT

Svar på tråden 080809 del 4