Inlägg från: Nufsan |Visa alla inlägg
  • Nufsan

    080809 del 4

    nilia, inte ens våran svärmor har förstått att vi bara önskar oss pengar. Hon hade pratat med min mamma och frågat henne vad hon skulle köpa och mamma hade svarat att jag ska ge pengar som de har önskat sig, hoppas hon fattar galoppen...

    Så dålig stil tycker jag!

  • Nufsan

    Hej tjejer, ja herregud vad det drar sig närmare! Nervositeten börjar verkligen komma och mina nära och kära planerar och donar för fullt och ÄNDRAR hit och dit... Snart ställer jag mig och skriker att det får bli som jag och min m2b har bestämt!!!

    Jag säger som dig nilia.... vi vill ju ha en resa att minnas för alltid i present! Jag hoppas att detta respekteras av alla!!

  • Nufsan

    God morgon tjejer! Nu kan man titta på smhi över väder för lördagen... Här är det mulet hela dagen med vita moln, men än så länge inge regn..... det hinner ju ändras, men då hoppas jag till det bättre. Jag ska fotas ute och det lär ju bli uuuuurtrista foton om det regnar. Alternativen att fota inne är bara kyrkan Jag har tänkt fotas ute på våran vete åker ju!

    Virvel, vad roligt att klänningen sitter som gjuten. Jag ska hämta min på torsdag.

    Jag provsminkade mig i fredags, men tror inte jag vill ha dom fägerna, har ändrat mig som jag säkert gjort 1000 ggr med allting... Nu är frågan. Tror ni sminkösen tar illa upp om jag ändrar färger på lördag. Det är ID hon sminkar med och jag vet precis vilken färg jag vill ha och jag har testat att sminka mig här hemma då jag har det.

  • Nufsan

    Ja herregud vilket väder det var igår. Vi hade också hällregn och storm. Vädret är likadant idag, fast det blåser inte lika mkt.

  • Nufsan

    blivandefrularsed, vart i landet gifter ni er? Du finns inte med på andra listan tror jag

  • Nufsan

    Tack Nilia, då ska jag säga det till henne och hoppas hon förstår mig

    blivandefrularsed, sorry, då missade jag det

    Själv har jag åkt på världens magkatarr av all stress och tänkande

  • Nufsan

    Nilia, jättefin ring

    Vi har också varit i kyrkan och övat idag och allt känns så overkligt tycker jag..

    Försöker se det positivt även om det blir regn, men här ställer det till massor. Häst och vagn som vi tänkt åka är nu ändrat till bil ist.... supertrist då jag hade sett fram emot att få åka med en urvacker nordsvensk hingst, men men.

  • Nufsan

    Här är det sol på fm och sol med moln och regn på dagen och kvällen

  • Nufsan

    Kikar på smhi hela tiden, men börjar inse att lika många gånger som jag tittar så ändrar sig vädret. Nu ska det bli 9 grader på kvällen mot igår 16... regnet har dock minskat till bara mellan 12-18 och sedan sol resten, haha. Lika bra och inse att jag inte vet vad det blir för väder förrän lördag morgon Om ens då!

    Idag är stora pysslar dagen för mig. Ska iväg 10.00 och fixa naglarna. Brudbuketten ska hämtas... klänningen ska provas och hämtas och ringarna ska putsas... Sen imorgon ska det dukas och fixas för brinnande livet... Var och köpte blommor igår.. tre hinkar fulla för 180 kr till dekorering... kanonfina och billiga

  • Nufsan

    Lisa, gud så dåligt.. själv fick jag 2 återbud idag igen.... Sjunker stadigt ner och ställer till en massa jävla problem med bordsplacering etc som redan är klart!!!!!!!!!!!!!!

  • Nufsan

    God morgon tjejer, här har ni en som heller inte har sovit just nått. Somnade efter tolv och vaknade 05.00, tjohoo Får också dricka kaffe idag chamor, gör inte heller det i vanliga fall.

    Lycka till alla... här skiner en strålande sol så nu håller jag tummarna att den blir kvar hela dagen

  • Nufsan

    Har lagt in två bilder som min pappa tog så ni kan få lite bildbevis på dagen Vi hade sååån tur med vädret!

    Äntligen hustru

  • Nufsan

    Du var minst lika fin

    Vi hade också supertur med vädret. Det kom ngr regnstänk när vi skulle gå till bilen efter vigseln och efter att alla fått maten så kom det en störtskur, men sen sken det upp igen. Helt kanon


    blivandefrularsed skrev 2008-08-10 20:29:19 följande:
    Ååå, vad fin du var! Bilder från vårt bröllop finns i galleriet nu. Vi hade sån tur med vädret under fotograferingen. Att det regnade på kvällen och en halvtimma före vigseln gjorde ingenting!
Svar på tråden 080809 del 4