• batwomen

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Sommarpar skrev 2008-05-27 10:20:05 följande:
    sitter med en naturdiet shke latte framför mig, e sjuk så jag har inte så mkt för mig idag..Jag har gått ner 5 kg sen januari, vill gå ner 3 till men det går inte...funderar på om det här är vikten som jag skall väga, kan man inte komma under den. man e ju inte 18 längre..sen undrar jag vad cambridge e? 10 kg låter asbra!! då kanske jag kan gå ner tre kg på fyra dar så e det klart sen :0)
    Hej första gången här. Jag kan nog kalla mig "proffs" på cambridge.(Har inte provat andra pulver)
    Jag har gått ner 47 kilo (under 3 år) men tyvärr gått upp 17 så nu är jag på nerväg igen och har kvar 7 kilo innan aug.
    Man känner sig mätt med cambridge om man dricker ett glas vatten i halvtimmen. Jag gick på ren kur i 8 veckor första gången. Nu senast så blev det 5 veckor men det var bara för att ett bröllop kom i vägen (inte mitt).
    Första veckan går man ner mest på ren kur för då åker det minst 2 kilo i bara vätska, tyvärr om man fuskar vid upptrappningen så kommer dessa 2 kilo tillbaka när man börjar med kolhydrater.
    4 kilo på 4 dagar helt möjligt men de har du tillbaka lika fort om du börjar äta som vanligt igen. Jag har personligen gått ner ca 5 kilo första veckan sen snitt -1.7 kilo/vecka där efter. Allt från +2 hg till -3 kilo har jag gått ner på ren kur/vecka. blandad kur ca -1 kilo/vecka.
    Alla deras pulver kan man äta varma eller kalla. Det är en smak sak. Men man blir lätt less på smakerna, så om du börjar. Blanda friskt från början för efter ett tag så blir ditt urval mindre och mindre
    Kan rekomendera dieten det är ett enkelt sätt att gå ner i vikt.
  • batwomen

    Är det någon i från Umeå som vill ha en promenad kompis?
    Jag tycker det är urtråkigt att gå själv så jag "glömmer" ofta att gå min lilla runda.

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?