• Sommarpar

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    hej hej!
    va roligt att det finns ett inlägg om pulverbantning.
    själv började jag med naturdiet för ca 1 vecka sedan, går lite sisådär, så jäkla hungrig hela tiden. Om det är ngn som tycker att pulverdrickan är äcklig så kan jag tipsa om att lägga i krossad is, vet inte varför men det blir mycket godare!!
    lycka till alla

  • Sommarpar

    Oj, fem påsar naturdiet varje dag, jag har bara tagit tre, inte konstigt att jag e hungrig. kanske ska ta o öka på lite... ska iväg på släktkals nu, hoppas jag kan stå emot alla frestelser..

  • Sommarpar

    Om du ska gå över till naturdiet kan jag verkligen rekomendera dom nya smoothisarna som har kommit, innehåller mer kalorier men riktigt kalla så är som underbara, har favoriten mango/persika. kanon ist för glass i värmen...

  • Sommarpar

    jag vet inte riktigt hur många smoothies man får dricka, en innehåller 200 kalorier om man gämför med pulvret som innehåller 110, så det e en ganska stor skillnad..
    har oxå dåligt samvete från i helgen med släktmiddag igår o morsdag middag idag, jag håller med alexiis, nu jäklar ska det bort!!!!

  • Sommarpar

    soon to be mrs: visst e det jobbigt! det e äckligt, killen äter riktig mat, man får kämpa sig till att träna, bara för att se snygg ut en dag...men den dagen shit va snygga vi alla kommer vara!!!

  • Sommarpar

    sitter med en naturdiet shke latte framför mig, e sjuk så jag har inte så mkt för mig idag..Jag har gått ner 5 kg sen januari, vill gå ner 3 till men det går inte...funderar på om det här är vikten som jag skall väga, kan man inte komma under den. man e ju inte 18 längre..
    sen undrar jag vad cambridge e? 10 kg låter asbra!! då kanske jag kan gå ner tre kg på fyra dar så e det klart sen :0)

  • Sommarpar

    Snowsee:
    "Har fått min stegräknare också som jag beställde förra veckan, en Omron Walking Style II. Detta för att motivera mig mer till promenaderna."

    Jag har oxå en stegräknare men vet inte hur många steg man ska gå per dag, tror jag brukar ligga på 5000 eller mer beroende på vad jag gör. men jag har på den på jobbet ibland så det blir ju ingen effektiv träning...hur funkar det?

  • Sommarpar

    Aha. men man behöver inte gå till en läkare för att börja med dom? Hur många kalorier innehåller en sån portion, känner man sig mättare på en cambridge än på naturdiet?

  • Sommarpar

    10000 steg!! då kan man ju inte göra annat än att gå..

  • Sommarpar

    Jag får äta mitt paket med naturdiet sen ska jag nog ta o testa cambridge, men det e som du säger, mycket går man upp igen när man börjar äta..Jag har "fördelen" att jag arbetar på förskola, så då måste jag äta mat till lunch, barn e sååå medvetna idag så om man inte äter eller äter ngt annat så får man hitta på ursäkter eller historier o jag vill inte det med barnen, så bantning får det bli hemma..

  • Sommarpar

    va roligt att höra att ni går ner, jag bara undrar vad jag gör för fel, händer ingenting går varken upp eller ner...

  • Sommarpar

    haha!! det hade faktiskt varit typiskt mig o det e klart, efter släktkalas o mors dag middag och vanlig mat till lunch så e det kanske klart att det blir plus minus noll..men jag försöker för fulla muggar!!!! tror vi har hittat stället vi ska gifta oss på tjhoo!!!!

  • Sommarpar

    hej tjejer! det var ett par dagar sedan jag va inne nu..jag fick min brudklänning i onsdags. Den satt helt perfekt!!såå fin. Men jag får inte gå ner för då blir den för stor. ska inte gifta mig förrän nästa sommar så vi får väl se om jag måste äta massa pulver för att komma i klänningen då...nu ska jag ut o sola o äta massa goa sommarfruketer. kram på er alla

  • Sommarpar

    slutade äta naturdiet, tänkte jag skulle skippa det eftersom jag ändå inte gick ner och min bröllopsklänning satt perfekt (fast det är 1 år kvar) men nu ska jag börja igen. har inte gått upp i vikt men min mage ser ut som en stor ballong, man skulle kunna tro att jag e gravid (e inte det..)men jag har bestämt mig, igen, jag ska gå på pulver o så får jag sy in klänningen ifall det e så...nu jäklar!"!!

  • Sommarpar

    jag har ett tips för er som äter riktig mat emellanåt, typ middag. Jag klarar mig verkligen inte på pulver, arbetar på förskola o jag skulle inte klara av en hel dag på jobbet om jag inte åt ngt riktig mål. Ät på små tallrikar, ta ansketten ist. det största felet man gör (jag iaf.) är att jag äter för mkt. tar du en liten tallrik med mat så blir det lite att man äter med ögat, såå mkt mat jag åt så e det klart att jag e mätt... ett annat tips är att dela mat med din kille, pizza= svingott!!!! men det räcker med en halv.. thaimat osv. beställ en portion. om killen inte e med på det så spara resten av maten i kylen till en annan dag...unnar man sig aldig ngt gott så tröttnar man snabbare oxå. jag o min kille har infört lördagsgodis, då köper vi inte så mkt o tillslut glömmer man av att köpa eftersom man e van att inte äta godis så ofta..

  • Sommarpar

    för er som har svårt att sluta med godis så testa krom tabletter, köpte det på hälsokosten, kanonbra!!! när man har blivit av med sötsuget så kan man börja med en dag i veckan..

  • Sommarpar

    hej! va jätte längesen jag var ute på forumet nu men va kul det är att vara tillbaka!!!! jag slutade med naturdiet när jag fick hem min klänning o den satt perfekt men nu har det gått ngr veckor o jag har gått upp all min vikt igen :0( bara att börja om igen, sen va det ju det där med att det är sommar o massa glass...en positiv sak e iaf att jag har frågat min kompis om hon vill vara tärna o hon sa ja!!!! jippi..
    nu sätter jag igång, igen!!!!

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?