• alexiis

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Soon 2 be Mrs skrev 2008-05-29 09:01:51 följande:


    Hehe nej det vet jag att ni inte menade... dock så känner man sig tjockare när man läser detta. För att jag är så stor.. Det var inte så att jag tog det som att ni fick mig att känna så nej nej. Menade bara att ni är smalare och tycker det är synd att ni känner som ni gör... Jag mår ju dåligt för att jag ser ut som jag gör trots att jag kämpar men lite jobbigt när mina vänner som är smala klagar på hur dom ser ut och sen snackar om vikt och att dem är så tjocka när dem är 2 stl mindre än mig. Sen när man själv säger något så säger dem: nej men du är ju jätte fin som du är... Snacka om dubbelmoral... Usch nu var det inte meningen att komma ifrån ämnet men idag är en dålig dag.. :(Känner inte mig inte motiverad och känner mig bara ledsen och tjock!!!
    det kan ja helt klart förstå!!! Men av egen erfarenhet vet ja att de inte tänker sig för..men de e ju föga tröst när du redan har blivit ledsen! Ja håller iaf tummarna för dig!! U can do it=) massa kramar!

    Förörigt vaknade jag precis, tog lååång sovmorgon då jag ska jobba i natt. Ska snart ut på promenix oxh sedan ta min första shake.. ska försöka hålla mig till en shake innan middag/kvällsmat för att inte störa rytme helt iochmed natten!

    vägde mig idag oxå=) Började lite lätt med dieten förra torsdagen, hade en rejäl ätar helg men har ändå lyckats gå ner 1,2 kg! szupernöjd och ännu mer peppad att fortsätta!!

    kram på alla
  • alexiis
    Mikabella skrev 2008-05-29 14:36:12 följande:
    Jordgubb eller rättare sagt rosageggasmak.. . Inge gott Får försöka mig på Forest fruit istället. Tack
    ta i massa is och en halv banan..lovar de blir suupergott=)rekommenderar allevo hallon/banan!
  • alexiis
    valkyriana skrev 2008-05-29 15:29:09 följande:
    Det är bara det att banan innehåller massvis med kolhydrater, om man vill hålla en stenhård pulverdiet så kommer det att gå mycket långsammare ner i vikt. Missförstå mig inte nu- banan är jättebra, men vill du tappa vikt snababre, och bli av med den rena kuren fortare, ska du undvika banan.
    mikabella:du ska inte köra renkur va? så då kan en halv banan kvitta=) för mig blir dieten mycket lättare om ja får den halva banenen.. shaken blir såå mkt godare! Mrn visst kolhydrater tar ju en ur den där ketosen så då blir resultatet längsammare, om man nu går på ren kur vill säga!
    valkyriana: går du på ren kur?? åh ja gjorde de i förgår, höll på att dö=)hihi
  • alexiis
    Mikabella skrev 2008-05-29 16:10:34 följande:
    Nopp ingen ren kur för mig. Känner inte riktigt att jag behöver det, så banan tipset tas emot med glädje Om man bara ska byta ut ett mål per dag, vilket är bäst att byta?
    jag skulle tro att lunchen är "lättast" att byta, för hungernsskull samt för motivationen. Då vet man ju att man får äta på kvällen=) Frukosten kan ju va bra för att komma igång me dagen...sen är ju ungefär lunch och kvällsmat lika stora kalorimässigt för de flesta så en av de tjänar man nog mest kalorier på att byta ut!
  • alexiis
    Snowsee skrev 2008-05-29 16:13:17 följande:
    Hur vet man om man är i Ketos?
    finns stickor att köpa på apoteket!!
  • alexiis
    malinadam skrev 2008-05-29 17:43:23 följande:
    Hej alla... Nu går det trögt så jag behöver lite inspiration från er alla tjejer och killar. Jag har hitills gått ner nästan 7 kg på 5 veckor vilket jag tycker är ok... men nu känns det som att det står still och mitt tålamod med dessa drycker till frukost och lunch känns tjatigt. Börjar faktiskt sakna mat fastän jag äter "vanligt" på kvällen...Vad ska jag gör för att få igång förbränningen igen och min motivation också för den delen?????
    Har du provat att byta ut ¨någon dryck mot en bar? Dom är jättegoda, lite godiskänsla,jättegoda med kaffe till!plus att du får tugga oxå=)
  • alexiis

    du tror inte det går att kombinera med några andra bars då?? då håller du ju ändå ner kaloriintaget rejält..?? om det hjälper dig att fortsätta kanske de e värt de? fast e inte så insatt i prenet så bara chansar här=)

  • alexiis

    åh va alla e duktiga! ja har slarvat heela helgen så ni som hållt på er: bra kämpat!

    kör renkur för dagen för att kommer igen efter helgens frosseri. Men få medge att de e segt nu faktiskt....

    Soon 2 b mrs: håller med Hammerman1, tror oxå att litee extra mtoion kan göra susen..ha som mål att bränna 100 kalorier till varje dag så kanske förbränningen kommer igång!

    mikabella: kör du fortfarande kombinerat eller gått över på ren???

    kram på er!

  • alexiis

    Soon 2 be Mrs skrev 2008-06-06 12:36:32 följande:


    Jag skippade pulvret för 4 dagar sen så i tre dagar har jag kört atkins istället (inte för hårt och ska inte göra det länge). Så nu har jag gått ner 2,8 kg på 3 dagar och minskat 3 cm i magen på dessa 3 dagar. Jag är överlycklig. För det känns inte som jag bantar med tanke på att jag äter tills jag blir mätt men jag äter inga kolhydrater förrutom kolhydraterna i grönsaker. Äter ytterst lite socker och skippat allt onyttigt som till exempel godis, glass, läsk, snacks osv...=)Hoppas det går bra för alla!!! Nu är man ledig och jag ska njuta av solen (blivit jätte brun också på bara några dar, har extremt bra pigment).... Underbar dag!!!!
    Åh va roligt!! grattis grattis!!!

    ja har itne varit inne på forumet ett tag, tappat suget. Gick endast ner 2 hg denna veckan. Har visserligen slarvat med både mat och motion, e så sjukt trött på dagarna när jag har jobbat natt!

    men jag kör på... har tänkt hålla stenhårt på shakes till frukost och lunch denna veckan och om jag kan ska jag försöka skärpa mig med motionen oxå... så hoppas jag på resultat nästa vecka!!Ska xå försöka hålla på mig i helgen... blir lite vin ikväll men SKA INTE ÄTA GODIS!!!=)
  • alexiis

    var på citygross... hade plockat på mig en ostbågepåse.. sen gick jag till hyllan med allevo/naturdiet osv... tog en av deras chopspåsar 95 kcal.. och sket i ostbågarna=) NÖJD!

  • alexiis

    hej hopp!!
    Soon 2 be mrs: grattis!!!

    Jag håller på fortfarande med allevo shakes och en del bars.. har oxå blivit förälskad i den färdiga smoothien från naturdiet..sååå god!! prova prova=)
    Jag hade som mål att köra ren kur denna veckan.. har inte gått hittills. Måndag:ren kur, tisdags: shakes+grillat kött och sallad, lite nötter till fotbollen=) idag: shake soch sen middag hos sambons föräldrar.. fre, lör, sön blir renkur!! ska ska ska lyckas!

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?