• weinlove

    Mystiskt brev! Möhippa på g?

    Som vanligt tidig eftermiddag damp det ner brev i brevinkastet hemma hos oss. Jag är ensam hemma denna vecka eftersom älsklingen min är i Stockholm på kurs hela veckan.

    Jag tog upp brevbunten och ett brev var signerat med stora bokstäver till mig. På baksidan hade någon tejpat så det var svårt att få upp det, men med vilja gick det. Gissa vad nyfiken jag var.

    I brevet ligger endast en cd-skiva insvept med ett vitt A4 papper. På ett annat vikt A4 papper står det Empty room och en gul lagom stort papper påklistrat där det står med stora bokstäver handskrivet" LYSSNA PÅ SKIVAN........ MÅNGA GÅNGER...... JÄTTEMÅNGA GÅNGER....."

    Jag sättter i skivan och börjar lyssna. Mycket riktigt så sjunger Sanna Nielsen Empty room. När låten är klar trycker jag på nr 2 men då backar den automatiskt tillbaka till nr 1 och sanna nielsen igen.

    Jag tolkar detta som att möhippan är på g. Att jag ska göra nåt med låten och att jag får chans att öva lite på den innan.

    Hur tolkar ni det? Ska jag tala om för mina vänner att jag fått skivan eller ska jag va tyst? Hur skulle ni ha gjort?

    Börjar bli nervös nu. På lördag är det exakt 4 veckor kvar tills vi gifter oss!! Superkul är det i alla fall att nåt sånt här händer :)

  • Svar på tråden Mystiskt brev! Möhippa på g?
  • weinlove

    åh nu blir jag nervös på riktigt :)

  • weinlove
    Canta skrev 2008-06-11 13:57:50 följande:
    Önskar lycka till och jag tror me din hippa e på g
    man tackar :)
  • weinlove

    Är nu inte helt säker på att det blir en inspelning men det verkar ju lite som det. Roligt och spännande är det i alla fall. Har satt låten på repet nu så tur är att jag är ensam hemma annars skulle väl älsklingen min bli tokig på låten =D Skämt åsido håller jag verkligen med gustafmatilda: superschysst att jag får öva på den innan.

  • weinlove

    Håller med om att texten i låten kanske inte passar så bra. Men själva låten är suuuuperfin och bra tycker jag. Och idén är ju superkul tycker jag. Ingen avsändare eller nåt bara en puschning på att jag ska lyssna på skivan jättemånga gånger. Kan va som nån skrev att man övar in denna låt så man kan den och så blir det en helt annan låt. Vet faktiskt inte riktigt vad man ska tro. Spännande är det i alla fall. Undrar när möhippan blir? Hur lång tid man har på sig att öva liksom.

  • weinlove

    Kärlek ger näring åt själen:
    Så kan det också vara. Åh vad svårt. De sitter säkert och ler hemma nu mina vänner åt att jag nöter skivan fullt ut. Vill ju kunna låten utifall det blir. Tihi.

  • weinlove

    vad spännande. man vet aldrig med tjejkompisarna. ska öva på låten utifall. man är ju själv hemma så varför inte. får sitta och småsjunga lite framför datorn :)

  • weinlove

    ja jag vet inte. vi får helt enkelt se. men hellre träna in låten (i onödan?) så jag kan den än att stå där helt stum (när de ändå sa att jag skulle lyssna på skivan).

  • weinlove

    ja öva ska jag =D Roligt och se om de säger nåt nästa gång vi ses, vilket är på fredag.

Svar på tråden Mystiskt brev! Möhippa på g?