Nu har jag gjort det igen... omgång 9
Jag hittade hit!
Jag hittade hit!
hej hej!
ja här ska maken åka senare inatt o vi dricker chateau musar medan han ska packa...
jag ska blogga lite mer ikväll också
Åhå! Nice!
vi har badat idag också!
vickan, varför finns det en tråd till?
Hej muffins!
Jag skulle göra smulpaj på rabarber, men utan sås, bara lite lite socker på rabarberna innan smuldegen. Då får du mer syrlighet, tror jag.
Nja, jag tycker inte det. Sockret och rabarberna smälter ju liksom ihop och blir mjukt och fuktigt.
Ni har ingen kokbok hemma du kan kolla i?
I mitt recept står det 1 dl socker och en matsked potatismjöl (det kanske du kan lägga till?) till en liter (ca 500 gr) rabarber, skurna i bitar. Men det är ett recept på helpaj, inte med smuldeg. Jag själv skulle göra såhär:
skär rabarber i bitar (kanske 3 cm stora) och lägg i en ugnsform. sockra. Lägg på smuldegslager. Grädda.
Men kanske har någon annan ett bättre förslag?
Oo, jag har vanlig fredag, dvs vanligt ledigt, men inte så mycket midsommar.
hej hej!
själv försöker jag åtegå till vardagen, bloggar bilder för fullt och funderar som vanligt på min framtid...
hej hej o välkomna nya o gamla!
sister gjorde väl ett inhopp sent i förra tråden? *försöker tänka*