• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God morgon!

    Bläää för måndagar... och framförallt morgonen, jag vill inte jobba och har en extrem huvudvärk
    Ännu värre är att A åker bort i dag och sover borta inatt så jag blir ensam utan honom tills i morgon kväll och det känner jag verkligen inte för just nu. Vill ha honom här hos mig...
    Nog med gnäll!!

    Anja: Ja den är "classy", och det känns väldigt "jag" så nu får det nog bli så. Haha, jag har ju bara 4 veckor kvar nu så det kanske är dags att jag bestämmer mig för ngt snart!?!

  • Englali

    Hej hej!

    Idag har jag GRYM huvudvärk, håller på o sluta dricka coca cola (jag är totalt beroende av det) och shit vad dåligt jag mår!

    Har shoppat lite make up idag. i.d foundation, i.d fixerings puder (ofärgat för hy som lätt bli oljig) ett rouge och borstar. Så här har det handlats

    Var är Flamora? Vill ju se bilder!! =)
    Grattis Filifjonkan!

  • Englali

    Pumpkin: Tja... lite, men inte så mkt som man kan tro Men det är ju väl investerade pengar också!

    Furillen: Fy så trist... menar hon alltså nu att hon inte tänker komma på bröllopet??

    Nu ska jag laga mig lite mat, är ensam ikväll... min kärlek är i Jkpg på jobb, mindre kul men som tur är så kommer han hem i morgon kväll redan!

  • Englali

    Furillen: Men fy!! Snacka om att lösa ngt på en 3-årings nivå... så lågt, tror inte det är sant att det här är vuxna människor vi pratar om.

    Pärlplattan: Haha, han ligger i bubbelbadet på hotellrummet nu så det kan nog bli lite svårt!
    Telefon fungerar bra... utan telefon o framförallt mobiltelefoner så skulle vi bli tokiga!! Så mkt som vi "umgås" över dom...

  • Englali

    Pumpkin: Du hade ju löshår på bröllopet va.. vart beställde du det? Har för mig att det var här på nätet?

    Har hört med våran lev. på jobbet idag och förmodligen så hinner jag inte få det därifrån till bröllopet pga. semestertider o allt sånt...

  • Englali

    Flamora: Åhh grattis!! Jättefina bilder, så fina ni är! Låter som en otroligt härlig dag. Mysigt med bröllopsresan också... å nu längtar jag mer än någonsin efter "vår" dag!!!

    Pumpkin: Tack snälla!

  • Englali

    Pumpkin: Vad beställde du för ngt där?? Det finns ju inte så mkt produkter att välja på. Är det kitet för 1490 kr??

  • Englali

    Pumpkin: Ok... rätt dyrt, ska ringa o tjata lite med dom som vi köper ifrån o se om dom inte kan försöka fixa det. Kostar en 50o hundring för mig där, och jag som med största säkerhet aldrig mer kommer använda det. Ska ju bara ha det till flätorna "runt" min frisyr då mitt egét hår inte är tillräckligt långt för det.

    Haha... vad är det ni inte är överrens om då ang. bilen?

  • Englali

    Sorry men där håller jag med Lasse... lite bil, njae... säkerheten går för priset, faktiskt!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-07-14 22:05:33 följande:
    Fast liten bil behöver inte innebära osäker bil. Nåja, vi kommer väl fram till nånting så småningom. Just nu är jag på outgrundligt jättedåligt humör, så jag borde nog bara gå raka vägen i säng faktiskt.
    Nja... men oftast tyvärr. (har hela släkten full av brandmän o annan räddningspersonal och dom säger bara vad dom ser på vägarna, vilka bilar som ger värst skador)Och tänk på alla tung o stor trafik i USA.
    Ska inte bråka med dig jag också Gå du o sov lite
Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.